MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Magazin, Manşet, Politika, Toplum » Başbakan Magazin Dergisine Kapak oldu
Başbakan Magazin Dergisine Kapak oldu

12 yıldır birçok yayına, birçok şekilde kapak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk kez bir magazin dergisine kapak oldu. Magazin ve cemiyet dünyasının çok takip edilen dergisi Moon Life, Başbakan başta olmak üzere İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ve çocukları İdo Tatlıses’in isimlerinin hayatlarına nasıl etki ettiğini ve Seda Üren’in doğacak çocuğuna vermesi gereken ismin ne olması gerektiğini ve bu isimlerin başarılarındaki nedenlerin bir tanesinin isimleri olduğunu açıkladı.

 

Moon Life Dergisi, Genel Koordinatörü Recep Çilingir’in özel haberini ve Türkiye’de konusunda uzman biri olan isim analiz uzmanı Filiz Koç ile yaptığı araştırmayı kapağına taşıdı.
Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isim analizi sonucunda çıkan değerlendirmeler bir hayli ilginç. Karizması ve çocuk yaşlarda başladığı siyaset arenasında başarısını her zaman bir üst seviyeye taşıyan Başbakan Erdoğan’ın ismindeki “R” harflerinin kariyerindeki önemli yeri, ikinci ismindeki iki “Y” harfinin yönetici olmasındaki etkileri, üç isim kullanmasının sonuçları, Moon Life Dergisi’nin özel araştırmasında yer alıyor.
Bir çocuğa İsim verilirken dikkat edilmesi gerekenler, isimlerimizin temeli ve isim konusundaki hadisler, isimlerin dinimizdeki yerinin de değerlendirildiği bu ilginç araştırmada, Başbakan Erdoğan’la birlikte toplum içinde popüler olmuş kişilerin de isim analizleri bulunuyor.

📆 12 Temmuz 2014 Cumartesi 13:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR