MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Başkan Ahmet Cin Millet Bahçesi’nde Vatandaşlarla Orucunu Açtı
Başkan Ahmet Cin Millet Bahçesi’nde Vatandaşlarla Orucunu Açtı

Pendik Sahil Meydanı İftar Çadırı’nda vatandaşlarla selamlaşan ardından da Pendik Millet Bahçesi’ndeki çadırda orucunu açan Belediye Başkanı Ahmet Cin yardımlaşmaların, muhabbetlerin devam etmesi temennisinde bulunarak  “Bu ay rahmet ayı, Kuran ayı. İbadetler konusunda hassas olmamız gereken bir ay. Pendik Belediyesi olarak pek çok noktada iftar veriyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.” dedi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya geliyor, iftarını Pendiklilerle birlikte açıyor. Dün Pendik Sahil Meydanı İftar Çadırı’nda vatandaşlarla selamlaşan ardından da Pendik Millet Bahçesi’ndeki çadırda orucunu açan Başkan Ahmet Cin yardımlaşmaların, muhabbetlerin, kardeşliklerin her gün devam etmesi temennisinde bulunarak “Bu ay rahmet ayı, Kuran ayı. İbadetler konusunda hassas olmamız gereken bir ay. Pendik Belediyesi olarak pek çok noktada  iftar veriyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.” dedi.

Kütüphanede oruçlarını açtılar

Pendik Belediyesi, Ramazan ayı boyunca başta  Pendik sahildeki etkinlik alanı, Millet Bahçesi, Kurtköy Kültür Sokağı ve Esenyalı Dörtyol’daki çadırlar olmak üzere 13 farklı noktada iftar yemeği veriyor. İftar noktaları arasında Kemal Tahir Kütüphanesi ve Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi Kütüphanesi de yer alıyor. Kütüphanelere gelen  okurlar iftarın ardından kitap okumaya ve ders çalışmaya devam edebiliyor.

Tarihi  cami gezilerinin ilki gerçekleşti 

Pendik Belediyesi’nin  Ramazan ayı bounca sürecek tarihi cami gezilerinin ilki gerçekleştirildi. Geziye katılan vatandaşlar belediyeye ait araçlarla Eyüp Sultan Camii, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ve Sultanahmet Camii ve Türbesi’ne gitti. Tarihi mekanları fotoğraflayan vatandaşlara rehberler de tarihi yapılar hakkında bilgi verdi.

📆 15 Mart 2024 Cuma 11:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR