MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Gezi-Alışveriş, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Başkan Altınok Öz, CHP’li İstanbul İlçe Belediye Başkanlarını Kartal Büyükada Sosyal Tesisleri’nde Ağırladı
Başkan Altınok Öz, CHP’li İstanbul İlçe Belediye Başkanlarını Kartal Büyükada Sosyal Tesisleri’nde Ağırladı

İstanbul’daki CHP’li Belediye Başkanları 30 Mart yerel seçimler sonrası aylık toplantılarının ikincisinde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün davetlisi olarak Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Karşılıklı fikir alışverişi ve projelerin ele alındığı toplantı  sonrası İstanbul Cumhuriyet Halk Partili İlçe Belediye Başkanları  kendileri için düzenlenen yemeğe geçti.

 

Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Onur Akın katıldı.

baskan-oz-chp-ilce-baskanlari-agirlama-2

Toplantıya ev sahipliği Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Belediye Başkanları ve davetlilere teşekkür ederek, “Böyle güzel bir gecede Kartal Belediyesi’nin Sosyal Tesisleri’nde bizlerle beraber olduğunuz için eşim ve ben çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Her ay bir araya geldiğimiz bu toplantılarımızın çok faydalı olduğuna inanıyorum. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da yaptığı konuşmasında, “Çiçeği burnunda ve deneyimli çok değerli Belediye Başkanlarım, çok değerli davetliler. Kartal Belediye Başkanımıza sadece bizlere değil, tüm Kartallılara böyle bir tesis yaptığı için teşekkür ediyorum. Sizlere de geldiğiniz için, ilçenizde yapacağınız çalışmalar için başarılar diliyorum. İstanbul’da 14 tane belediyemiz var. Daha fazlası bir dahaki sefere kısmet olsun diyerek herkese afiyet olsun” dedi.

Gece toplantı sonrası Kartal manzarası eşliğinde yenen yemekle son buldu.

Galeri
📆 05 Mayıs 2014 Pazartesi 11:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR