MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Sultanbeyli, Toplum, Yaşamın İçinden » Başkan Keskin Kurban Esnafına Bereket Diledi
Başkan Keskin Kurban Esnafına Bereket Diledi

Sultanbeyli Belediyesi, Anadolu’nun farklı yerlerinden gelen kurban satıcılarına her yıl olduğu gibi bu sene de malzeme desteği verdi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin alanı gezerek esnafa hayırlı işler diledi ve malzeme çantası hediye etti.

Sultanbeyli Kurban Satış ve Kesim Merkezi tamamlandı ve geçtiğimiz hafta kurbanlıklar ilçeye giriş yaptı. Koronavirüs tedbirlerinin de sıkı şekilde uygulandığı satış merkezine giren araçların tamamı dezenfekte işleminden geçiriliyor. Diğer taraftan belirli noktalardan maskeli olarak yaya geçişlerine izin verilen alan, her gün düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Ayrıca içeri giren vatandaşların ateşleri ölçülüyor ve herhangi bir belirti gösteren kişi sağlık kuruluşuna yönlendiriliyor.

“Kurallara Uymalıyız”

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin kurban alanını ziyaret etti. Alanda bulunan kurban satıcılarına içinde hijyen malzemelerinin bulunduğu çanta hediye eden Başkan Keskin, “Kurban Satış ve Kesim Merkezi’miz hizmete başladı. Alanımızda 300 çadırımız bulunuyor.

Koronavirüs’e karşı tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızdan da kurallara riayet etmelerini rica ediyoruz. Özellikle mesafe, maske ve temizlik kuralları çok önemli. Alana gelen herkesin sosyal mesafeye uymasını ve maske takmasını önemle rica ediyorum.

Bugün alanda bulunan esnafımıza içinde birtakım hijyen malzemelerinin bulunduğu çantamızı hediye ettik ve esnafımıza bereket diledik. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız. Ben şimdiden tüm İslam âlemine hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Galeri
📆 23 Temmuz 2020 Perşembe 11:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR