MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Beykoz, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » Başkan Köseler Kadın Personelin Anneler Günü’nü Kutladı
Başkan Köseler Kadın Personelin Anneler Günü’nü Kutladı

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, sevgi ve fedakârlık kaynağı kadın personelle kahvaltıda bir araya gelerek “Anneler Günü”nü kutladı. Başkan Köseler,  Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştiren Zübeyde Hanım’ı hatırlatarak, annelerin bireyleri ve toplumları şekillendirdiğini söyledi.

Beykoz Belediyesi yemekhanesinde yapılan etkinliğe belediyenin farklı müdürlüklerinde görev yapan kadın personel ve meclis üyeleri katıldı.

Köseler, annelerin ve anne adaylarının bu en özel günlerini kutladı ve kadın çalışanları tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti.

Köseler: “Toplumu Anneler Şekillendiriyor”

Beykoz’da kadın personelle birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Köseler; “Karşılıksız sevgi ve şefkatin kaynağı sizlersiniz. Toplumu geliştiren, yetiştiren, topluma birey kazandıran sizlersiniz. Toplumu şekillendiren sizlersiniz” dedi.

Annelerin evlatlarını koruyan, kollayan çok kıymetli varlıklar olduğunu ifade eden Köseler, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Toplum sizlerin yaşam kalitenizle, eğitiminizle şekillenir. O yüzden sosyal yapıyı güçlendirmek sizlerin elinde. Tarihi şekillendiren kimlikleri siz anneler yetiştiriyorsunuz. Bunlardan biri de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştiren Zübeyde Hanım.  Hem çalışan anneler, emekçi anneler hem de evde çocuğuna yol gösteren anne olarak hepinizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Sizlerle beraber çalışmaktan da son derece mutluyum, huzurluyum. İyi ki varsınız. Hepinize sevgi saygılarımı sunuyorum.”

📆 10 Mayıs 2024 Cuma 14:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR