MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Üsküdar » BAŞKAN SİNEM DEDETAŞ PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI
BAŞKAN SİNEM DEDETAŞ PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Başkan Sinem Dedetaş, Ramazan Bayramı arefesinde belediye hizmet binasının girişinde personel bayramlaşma programına katılarak belediye çalışanlarına hitap etti.

Programda konuşan Başkan, “Ramazanı bitirmek üzereyiz güzel bir bayrama gireceğiz inşallah hep birlikte. Öncelikle buradan çalışma arkadaşlarıma tabii ki seslenmek istiyorum, bayramın güzel geçmesi için hepinizin desteğine ihtiyacımız var çalışmalarına nasıl bir önceki dönem yaparsak şimdi de aynı şekilde sevgiyle yapmaya devam edeceğiz sizlerle birlikte. Öncelikle tüm sahada çalışan arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum, bayramda malum kalabalık oluyor o yüzden hizmetlerin aksamaması çok önemli ve kıymetli.” dedi.

Konuşmalarının devamında kadim Üsküdar’a hizmet etmekten onur duyduğunu belirten Başkan Dedetaş, ‘’Daha da güzel olan beş seneyi sağlıkla sıhhatle daha güzel bir Üsküdar’ı hep birlikte el ele kurarak sağlamak olacak.  Şimdiden sonra artık görevimiz çalışmak,   Allah nasip etti inşallah utandırmasın bundan sonrası için de.. Yeniden iyi bayramlar diliyorum, bayram sonrası tekrar görüşmek üzere.’’ İfadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başkan, belediye personelleriyle bayramlaşarak Üsküdarlı hemşehrileri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

📆 06 Nisan 2024 Cumartesi 16:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR