MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Etkinlikler, Genel, Manşet, Politika, Toplum » Başkan Topbaş: “İstanbul’un geleceğini ilçelerle birlikte şekillendireceğiz”
Başkan Topbaş: “İstanbul’un geleceğini ilçelerle birlikte şekillendireceğiz”

Mazbatasını aldıktan sonra ilçe belediyelerine ziyaretlerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugün Fatih Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Vatan Caddesi’ndeki belediye binasının girişinde yeniden seçilen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Mustafa Demir’e ‘Hayırlı olsun’ dileklerini sunan Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul’un geleceğini ilçe belediyeleriyle ve meclis üyelerimizle birlikte tanzim edeceğiz” dedi.

 
İstanbul ile ilçelerinde son 10 yılda küçümsenmeyecek çalışmalara imza attıklarına dikkat çeken Kadir Topbaş, şöyle konuştu; “Yerel seçimle İstanbullular bize olan güvenini tazeledi ve 3. kez yetki verdi. Dünyanın gıpta ettiği bu şehir ve bu emanet bize ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Seçimler geride kaldı, bize oy versin vermesin bütün vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Devlete, vatana ve milletimize hizmet etmenin ne anlama geldiğini bilenlerdeniz. İstanbul’a 3. kez belediye başkanı seçilmem de ayrı bir sorumluluk yüklüyor.”

 
“İstanbul’un geleceğinde çok daha farklı güzellikler olacak” diyen Başkan Topbaş, “Söz konusu İstanbul ve Türkiye olunca gerisi teferruattır. Bu şehirde 15 milyonluk büyük bir aile olarak geleceğe birlikte yürümenin gururunu yaşamalıyız. İstanbul’un ve Fatih’in yarınları bugünden çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

📆 10 Nisan 2014 Perşembe 11:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR