MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ataşehir, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Battal İlgezdi İyi Parti’yi Ziyareti Etti
Battal İlgezdi İyi Parti’yi Ziyareti Etti

31 Mart Yerel Seçimleri’nde İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ittifakıyla seçimlerde birlikte hareket etme kararı üzerine Ataşehir’de de bu ittifakın seçim çalışmaları start verdi.

Ataşehir Belediye Başkanı ve yeni dönemde de CHP’nin Adayı olan Battal İlgezdi dün Ataşehir İyi Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret eden İlgezdi’ye CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altın Kaynak, CHP Meclis Üyesi Adayları Abdullah Der, Ertuğrul Baysal,  CHP kadın Kolu Başkanı Hamiyet Ardıbatan, ilçe yöneticileri  ve CHP’li  partililer eşlik etti. Ziyarette bulunulan İyi Parti İlçe binasında İyi Parti İlçe Başkanı İbrahim Özdemir, İyi Parti Kurucu Yöneticilerinden Oğuz Saral ve yönetim kurulu üyeleri ziyarete katılanlar arasındaydılar.

 CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak yapılan ziyarette hedeflerinde herkes için insanca yaşama hakkı olduğunu söyledi. Altınkaynak: “Hedefimiz herkes için demokrasi, herkes için insanca yaşam hakkı. Bunların gerçekleşmesi için de İyi Parti ile yan yanayız. Temel noktamız ülkemizin birliği ve demokrasimizdir.” diyerek birlikteliklerin amaçlarını dile getirdi.

 BATTAL İLGEZDİ: “İYİ PARTİ’Yİ KAĞITHANE’DE DESTEKLEYECEĞİZ”

Basının büyük ilgisini gören CHP İyi Parti Ataşehir buluşmasında konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İyi Parti ile bu yolda beraber yürüyeceklerini belirtti. İlgezdi: “ Genel Merkezlerimizin aldığı kararla seçim kampanyalarımızda beraber çalışacağız. Bu yolda beraber yürüyeceğiz. Ataşehir’i beraber yöneteceğiz. Bugün ziyaret edip ‘merhaba’ demeye geldik. İstanbul’da CHP ve İyi Parti olarak ayrı ayrı aday gösterilen yerler var. Kağıthane’de İyi Parti aday çıkarıyor.  İyi Parti adayına destek vereceğiz. Ataşehir’de de beraber çalışacağız. İstanbul Büyükşehir Başkan Adayımız da Ekrem İmamoğlu” şeklinde açıklama yaptı. 

İBRAHİM ÖZDEMİR: “YAPILACAK TÜM SEÇİM ÇALIŞMLARIMIZ ATAŞEHİR’İMİZ İÇİN”

Ziyarette konuşan bir diğer isim de İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı İbrahim Özdemir oldu. Özdemir Başkan Battal İlgezdi’yi yeniden Ataşehir’in belediye başkanı olduğunu görmek istediklerini dile getirdi ve  bunun için de beraber seçim kampanyasında çalışacaklarını sözlerine ekledi. İbrahim Özdemir: “ Yapılacak tüm seçim çalışmalarımız Ataşehir’imizi için.” dedi.

📆 17 Şubat 2019 Pazar 22:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR