MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kadıköy, Manşet, Toplum » Borçlu Belediyenin Başkanına lüks makam aracı
Borçlu Belediyenin Başkanına lüks makam aracı

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, belediyenin 82 milyon borcu olmasına rağmen, eski belediye başkanı Selami Öztürk döneminde aylık 6 bin liraya kiralanan 900 bin lira değerindeki AUDİ A 8 Lonk Marka arabaya binmeye devam ediyor.

 
Kadıköy’ün deneyimi siyasetçisi AK Parti Gurup Başkan Vekili Ömer Şahan, belediyede yaptığı araştırmanın ardından Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun 900 bin lira değerinde AUDİ A 8 Long Marka arabaya aylık 6 bin lira kira bedeli ödeyerek makam aracı olarak kullandığını ortaya çıkarttı.

unnamed-3
Kadıköy Belediyesi, 20 yıl boyunca savurganlıkla yönetildi. Kadıköylüleri Atatürk, Cumhuriyet gibi değerlerle uyuşturan eski belediye başkanı Selami Öztürk’ün 20 yılda Kadıköy’e kalıcı bir tane eseri var mı? Her yıl belediyenin yüzmilyonlarca lira bütçesi olmasına rağmen, paraları nereye harcadığı dahi bilinmeyen Selami Öztürk, 1990’lı yıllarda Türkiye’nin örnek ilçelerinden gösterilen Kadıköy’ü köy haline çevirdi ve çekti gitti. Belediyenin bütçesini yaptığı savurganlıklarla heba eden Öztürk’ün kiraladığı bu lüks aracı yeni belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu kullanmaya devam ediyor. Geçmiş yönetimin beceriksizliği veya başka sebeplerden dolayı Kadıköy Belediyesi’nin 82 milyon borcu olmasına rağmen, Başkan Nuhoğlu’nun 900 bin lira değerinde AUDİ A 8 Long Marka arabaya aylık 6 bin lira kira bedeli ödeyerek makam aracı kullanmaya devam etmesi tepkilere neden oldu. Bir başka CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de aynı Nuhoğlu gibi AUDİ A 8 Long Marka makam aracı kullanıyor.
Aykurt Nuhoğlu’nun cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda: makam aracı olmadığını ve kendi aracıyla belediye gelip gittiğini ifade ediyor.
Ömer Şahan, “Kadıköylülerin parasını heba ettirmeyeceğiz”
Bu önemli konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz AK Parti Gurup Başkan Vekili Ömer Şahan, “Kadıköy Belediyesi’nin borçlarını ortaya çıkardıktan sonra, mevcut yeni yönetimin hoyrat harcamalar yaptığını tespit ettik. Aykurt Nuhoğlu ve ekibinin borçlu belediye gibi değil de zengin belediye gibi bir tavır sergilediğini gördük. Bunun en iyi örneklerinden bir tanesi de belediye başkanın 900 bin lira değerinde AUDİ A 8 Lonk Marka makam aracını aylık 6 bin lira kira ödeyerek kullandığını resmi evraklarla ispatladık. AK Partili meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte Kadıköylülerin haklarının en iyi şekilde savunucuları olacağız ve Kadıköylülerin parasının böyle heba edilmesine izin vermeyeceğiz” dedi.
Şahan, Aykurt Nuhoğlu’nun cumhuriyet gazetesinde çıkan röportajında makam aracı olarak kendi arabasını kullanmakta olduğunu söyleyerek Kadıköylü seçmeni yanıltmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

Galeri
📆 25 Haziran 2014 Çarşamba 14:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR