MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » Cemal Canpolat adaylığını açıkladı
Cemal Canpolat adaylığını açıkladı

Cemal Canpolat, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na adaylığını açıkladıCHP İstanbul İl Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Cemal Canpolat, “İstanbul’u alacağız, Türkiye’yi alacağız, Cumhurbaşkanlığı’nı alacağız. Yılgınlık yok, suskunluk yok, korkaklık yok” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na, daha önce İl Başkanlığı görevinde bulunan Cemal Canpolat, aday olduğunu, bugün il başkanlığı önünde açıkladı.

Canpolat, “Bu çınarın gölgesinde Türkiye’nin ötekilerine, farklı düşüncede olanlara, bizim gibi düşünmeyenlere, tıpkı Cumhuriyet’in kurulduğu gün gibi herkesin yeniden bu ulu çınarın altında toparlanmasının mücadelesini vereceğiz” diye konuştu ..

YENİDEN AYAĞA KALDIRMAYA HAZIR MISINIZ?”

Artık yeniden ayağa kalkma zamanının geldiği CHP örgütü, ayağa kalkmaya hazır mı? Bu saltanat düzenini yıkmaya hazır mı? Parti içerisinde barışı, sevgiyi yeniden yeşertmeye hazır mı?

Belediye başkanlarının, il başkanlarının, ilçe başkanlarının, merkez yöneticilerin, bütün örgütün, sahipsiz olan örgütün, kimsesiz olanlarla birlikte barış içinde yeniden ayağa kalkmaya hazır mıyız?

Buraya, il başkanı oldunuz, neden bir daha oldunuz sorusu sorulmadan önce kendim cevap vereyim; CHP’de görev verilir, ihtiyaç duyulduğu anda CHP’nin herhangi bir alanında ilçe yönetiminde, ilçe başkanlığında, komisyonda CHP’de çaycılık yapma görevi de verilse biz bu görevi yapmaya hazır olduğumuzu verilen görevi yapmaya hazır olduğumuzu söylemek istiyorum ifadesini kullandı.

📆 28 Eylül 2023 Perşembe 10:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR