MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Cemal Enginyurt Kartal’da; Bu Seçim Kader Seçimidir
Cemal Enginyurt Kartal’da; Bu Seçim Kader Seçimidir

Demokrat Parti Milletvekili ve 28.dönem CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Cemal Enginyurt Kartal’da saha çalışmalarına katıldı.

Enginyurt ilk olarak CHP Kartal Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Enginyurt’u burada CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok ve yönetim kurulu üyeleri, Millet İttifakının ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Kartal Seçim Koordinasyon Merkezin’nde ilk olarak Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim ve CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok birer konuşma gerçekleştirdiler. İlçe başkanlarının ardından katılımcılara hitaben bir konuşma gerçekleştiren Cemal Enginyurt, “14 Mayıs’ta yine baharlar gelsin diyen herkesi selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Enginyurt konuşmasının devamında; “Yok edilen hak-hukuk, adaleti yeniden tahsis etmek için 14 Mayıs’ta büyük bir zaferi hep birlikte yaşamak istiyoruz. 14 Mayıs gençlerimizin, yaşlılarımızın, torunlarımızın en büyük özlemi oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, birbirine benzemeyen 5 partiyi bir araya getirerek, birleşe birleşe kazanacağız diyerek, Halil İbrahim sofrasını kurarak bir yolculuğa çıktık.

Bu yolculuk Laik Türkiye’nin yolculuğudur. İnşallah Cumhuriyet Laiklik kazanacak, demokrasi kazanacak. Kazanacağımızı anladıkları için iftiralar, karalamalar yapıyorlar. Korkutmak, yıldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Bizim cesaretimiz. Biz saraylarda yaşayan Yezit olmaktansa, kerbala çöllerinde şehit Hüseyin oluruz. Bu çıktığımız yolculukta kazanan biz olacağız. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız. Aynı zamanda Mecliste çoğunluğu elde etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu seçim ülke için çok önemli. Bu seçim kader seçimi. Eğer Erdoğan bu seçimi kazanırsa bize yaşama hakkı tanımaz.

Korkmadan yılmadan yolumuza devam edeceğiz. Biz diyoruz ki memleket soyuldu o diyor ki ezan susmaz. Türk ismimden nefret, Mustafa Kemal’den nefret eden ittifak ortakları HÜDA-PAR’ı kendileri söyleyemiyorlar. Meclise sokmak istedikleri “HÜDA-PAR’ın genel başkanı eğer seçilirsem o mecliste yemin etmeyeceğim” Dedi. Bu nasıl vatanseverliktir. Vatandaşlarla dalga geçiyorlar. Kendilerinin rahatları yerinde 3-5 maaş alıyorlar. İnşallah bu memlekette yoksulların, ezilenlerin hakkını savunmak adına Millet İttifakı olarak bir yola çıktık.

15 Mayıs sabahı Cumhuriyetimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Bunun için bütün gücümüzle gayret gösterip, gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Enginyurt ve beraberindeki heyet Kartal’ın mahallerinde gezerek esnaf ve vatandaşlar saha çalışması gerçekleştirildi.

Galeri
📆 26 Nisan 2023 Çarşamba 21:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR