MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Maltepe, Manşet, Toplum » Çocuklar, Bu Eğlence Kaçmaz!
Çocuklar, Bu Eğlence Kaçmaz!

Yoğun bir eğitim ve öğretim dönemini geride bırakan çocuklar için Maltepe Belediyesi dolu dolu bir tatil programı hazırladı.

Çocuklara ve gençlere yönelik geliştirdiği projeler ve eğitimci kimliğiyle öne çıkan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, yarıyıl tatili için çocuklara çok sevinecekleri bir karne hediyesi hazırladı. Yarı yıl eğlencesine ilk günden yüzlerce çocuk akın etti.

 


Şimdi Eğlenme Zamanı

Karnelerin alınmasının ardından, Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde başlayan tatil programı 9 Şubat Pazar günü son bulacak. Programda, animasyon ve illüzyon gösterisi, karaoke şenliği, çocuk filmleri, çocuk tiyatroları ve dans atölyesi bulunuyor. Ayrıca çocuklar, tatil boyunca her gün 12:00-15:00 saatleri arasında Hayal Atölyesi’nde resim ve kaligrafi çalışmalarına katılıyorlar.

 

 

İlk günden yüzlerce çocuğu ağırlayan Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde pamuk şeker ve macun gibi nostaljik detaylar da bulunuyor.

 

 

 

maltepe-belediyesi-tatil-programı-1

 

Her şey çocuklar için

Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ücretsiz etkinlikler kapsamında oluşturulan resim atölyesinin ilk gününde Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin çocukları yalnız bırakmadı. Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ücretiz etkinliklerle çocukların gönüllerince eğlenmeleri ve ikinci döneme motivasyonları yüksek başlamaları için çalıştıklarını ifade eden Başkan Zengin, “Çocuklarımızın hak ettiği tüm güzellikleri kendilerine yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ücretsiz servis

Yarıyıl tatili süresince kendileri için hazırlanan eğlence programına katılmak isteyen çocuklar için altı farklı noktadan Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’ne servis kaldırılıyor. Maltepe Merkez Meydan, Başıbüyük Muhtarlığı, Gülensu Muhtarlığı, Küçükyalı Adnan Kahveci Parkı, Gülsuyu Muhtarlığı ve Fındıklı Muhtarlığı’ndan kalkacak servisler, akşam dönüş seferi de yapılıyor.

Yarıyıl tatil programı kapsamında düzenlenen etkinliklere katılmak isteyenler, ücretsiz davetiyelerini Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi Gişe’den temin edebilir, program ve servisler hakkında detaylı bilgi almak için 0216 589 36 00’ı arayabilirler.

 

Galeri
📆 27 Ocak 2014 Pazartesi 11:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR