MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Toplum » Dadaş Film festivalinde eyvah eyvah 3 filmi 4 dalda ödül aldı
Dadaş Film festivalinde eyvah eyvah 3 filmi 4 dalda ödül aldı

9. Uluslararası Dadaş Film Festivali’nde en iyi film, müzik, görüntü, kadın oyuncu, erkek oyuncu, senaryo ve yönetmen ödülleri sahiplerini bulurken, Eyvah Eyvah 3 filmi 4 dalda ödül alarak geceye damgasını vurdu.

 
Erzurum’da bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Dadaş Film Festivali’nin Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, festival başkanı Nil Gürpınar, festival jüri başkanı Gani Müjde, Ömür Gedik, Aslı Selçuk, Murat Han, Ahmet Sarı, Yeşilçam Sineması’nın önemli isimleri, Hababam Sınıfı’nın oyuncuları ve çok sayıda davetli katıldı.

 
Festivalin ödül töreninde Ömür Gedik, katılımcılara film müziklerinden oluşan kısa bir konser verdi. Konserin sonunda Hababam Sınıfı oyuncularını sahneye davet eden Ömür Gedik, Halit Akçatepe ve Hababam Sınıfının diğer oyuncularıyla birlikte Hababam Sınıfı’nın sevilen müziklerinden olan “Ah Bu Hayat Çekilmez” parçasını seslendirdiler.
Konserden sonra festivalde jüri tarafından ödüle layık görülen en iyi film, müzik, görüntü, kadın oyuncu, erkek oyuncu, senaryo ve yönetmen ödüllerinin sahipleri açıklandı.

 
9.Uluslararası Dadaş Film Festivali’nde en iyi film Eyvah Eyvah 3, en iyi erkek oyuncu Ata Demirer, en iyi film müziği Fahri Atakoğlu Eyvah Eyvah 3, en iyi görüntü Eyvah Eyvah 3, en iyi kadın oyuncu Meltem Cumbul, Özge Ulusoy, Esra Dermencioğlu, en iyi kurgu dalında Ahmet Can Çakırca Banka Soygunu, en iyi senaryo Senin Hikayen, en iyi yönetmen dalında ise Senin Hikayen filminin yönetmeni Tolga Örnek ödül aldı.

 
4 dalda ödül alarak geceye damgasını vuran Eyvah Eyvah 3 filminin bütün ödüllerini Salih Kalyon aldı. Tören, ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

ERZURUM (İHA

📆 05 Mayıs 2014 Pazartesi 08:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR