MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Pendik, Toplum » Enerji Tasarrufu Yap Hediyeyi Kap
Enerji Tasarrufu Yap Hediyeyi Kap

Pendikli hanımlar “Enerji Tüketiminin Azaltılması ve Temiz Enerji Bilinci Oluşturulması” Projesiyle artık evlerinde tasarruf dönemini başlatıyor. Proje kapsamında eğitimlere katılan hanımlara çeşitli hediyeler dağıtılacak. Ayrıca enerji tasarrufu yarışmasında ilk üçe girenler de buzdolabı kazanacak.

 

“Evsel Enerji Tüketiminin Azaltılması ve Temiz Enerji Bilinci Oluşturulması: Pendik Örneği” Projesi kapsamında tasarruf bilinci oluşturmak üzere seminerler düzenlenmeye başlandı.  Kaynarca İSMEK’te gerçekleşen ilk seminere hanımların ilgisi yoğun oldu.  Enerji tüketiminin azaltılmasından yenilenebilir enerji kaynaklarının avantajlarına kadar çeşitli konuların ele alındığı  semineri dikkatle dinleyen hanımlar, sorularıyla da uzmanlardan bilgi aldı. İstanbul Kalkınma  Ajansı’ndan hibe alan,  Pendik Belediyesinin yanı sıra Pendik Kaymakamlığı, Bahçeşehir Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet  Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen proje çerçevesinde 50 seminer verilecek.

 

Buzdolabı, ütü, tablet…

Proje kapsamında katılımcılar, sadece enerji tasarrufu bilinci değil, çeşitli hediyeler de kazanacak.  Uygulamalı eğitimlere katılan ilk 300 kişiye elektrik süpürgesi veya ütü hediye edilecek.  WEB sayfasına kayıt olup soru çözenleri de çeşitli sürprizler bekliyor. Yine ev hanımları arasında düzenlenecek enerji tasarrufu yarışmasında başarılı olan ilk üç ev hanımının ödülü ise no frost buzdolabı olacak.  Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi www.tasarruflupendik.org ve 444 81 80 numaralı çağrı merkezinden elde edilebilir.

📆 03 Mart 2015 Salı 13:55   ·   💬 1 yorum   ·  

“Enerji Tasarrufu Yap Hediyeyi Kap” için bir yanıt

  1. Teknoloji dedi ki:

    Teknopatika.com, teknoloji tutkunlarının vazgeçilmezi. Son teknoloji haberleri, incelemeleri ve güncellemeleri ile bilgi kaynağınız. Teknoloji meraklılarının yenilik ve bilgi arayışında başvuru noktası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR