MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Sultanbeyli, Toplum » Esnafın Bilgileri Güncelleniyor
Esnafın Bilgileri Güncelleniyor

Sultanbeyli Belediyesi ilçe genelinde bulunan yaklaşık 8 bin esnafın bilgilerini güncellemek için çalışma başlatıyor.

 
İlçe genelinde bulunan esnafların bilgileri güncelleniyor. Yapılacak çalışmayla yaklaşık 8 bin esnafın bilgileri yenilenecek ve daha sağlıklı veriler elde edilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Sultanbeyli Belediyesi olarak esnafımızın ilan reklam vergisi ve çevre temizlik vergisine ilişkin mükellefiyet kayıtlarında güncelleme ve kontrol çalışması yapacağız. Bu kapsamda yapılacak çalışmada esnaflarımıza verilecek formdaki bilgilerin eksiksiz doldurulup kaşe ve imza ile onaylanarak görevli personele vermelerini rica ediyoruz” dedi.

 
Çalışma kapsamında esnafa yönelik arşiv çalışması da yapılacağını ifade eden Başkan Keskin, işyerlerinin ve ilan reklam tabelalarının da bu kapsamda fotoğrafının çekileceğini belirtti. Başkan Keskin ayrıca esnafa önemli bir de hatırlatma yaparak, “Bir hususta esnafımıza önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum. Esnafımız işyerlerinin faaliyetini çeşitli sebeplerle sona erdirdiğinde vergi dairesine verilen kapanışın aynısını mutlaka çevre temizlik vergisi ve ilan reklam tabela vergisi için belediyemize de vermeli.

 

İşletmesini kapattığı halde bize bilgi vermezse ilerde çevre temizlik vergisi ve ilan reklam tabela vergisi için sorun yaşanacak. Biz bu mağduriyetin olmaması için esnafımızın işletmesini kapatması durumunda bize bilgi vermesini arzu ediyoruz” dedi.

📆 21 Ocak 2015 Çarşamba 11:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR