MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Gezi-Alışveriş, Manşet, Toplum » Evcil hayvanlara AVM yolu açıldı
Evcil hayvanlara AVM yolu açıldı

Evcil hayvanlara AVM yolu açıldı

AVM’lere giderken “can dostları”ndan ayrılmak istemeyenler için Türkiye’de ilk kez Taurus AVM’de inşa edilen pet pansiyon,
yarın hizmete girecek

“Yetenek Sizsiniz” yarışmasında birinci olan köpek MAX’in  gösteri düzenleyeceği açılışa çok sayıda hayvansever katılacak

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan:”Şimdiden hayvanseverlerden inanılmaz destek aldık. Çok mutluyuz”

Ankara – AVM’lere giderken “can dostları”ndan ayrılmak istemeyenler için Türkiye’de ilk kez Taurus AVM’de inşa edilen pet pansiyon, yarın hizmete girecek.

Açıldığı günden bu güne her yaştan ziyaretçisine sunduğu teknolojik hizmetler, kültür ve sanat aktiviteleri, engellilere özel olanaklarıyla “herkesin AVM”si haline gelen Taurus, hayvanseverleri ve dostlarını da unutmadı.

Taurus AVM, hayvanseverlerin AVM’lere dostları ile birlikte gelememe sıkıntısına çözüm olacak pet pansiyon hizmeti ile evcil hayvanlara AVM yolunu açtı.

Ücretsiz misafir edilecekler-

Taurus AVM ziyaretçilerinin, alışveriş süresince gönül rahatlığı ile kedi ve köpeklerini emanet edebilecekleri pansiyon sayesinde petler ücretsiz konaklama olanağından yararlanırken, ziyaretçilerinin talepleri doğrultusunda yine Pet Pansiyon içerisinde bulunan Club Safari Kuaför ve Spa’da ücretli olarak bu hizmeti alabilecek. Pet pansiyon açılışı yarın (12 Nisan Cumartesi) hayvansever kimliği ile tanınan gazeteci-yazar Bekir Coşkun’un katılacağı törenle gerçekleştirilecek.

Taurus AVM yönetimi, bu özel günde ziyaretçilerine bir sürpriz de hazırladı. “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında birinci olan köpek MAX, saat 14.00’teki açılışta hünerlerini sergileyecek.

Sevimli dostlar için tüm detaylar düşünüldü-

Taurus Balgat AVM Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Ömer Tezcan’ın hayali olan “Pet Pansiyon” için bazı hayvansever derneklerinin kurucularıyla da işbirliği yaptıklarını belirten  Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, şunları söyledi:

“Taurus AVM kısa zamanda herkesin AVM’si haline geldi. Açıldığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndan beri tüm bireylerin hiç sıkıntı yaşamadan, yorulmadan, eğlenceli ortamda alışveriş yapmaları ve vakit geçirmeleri için  elimizden geldiğince çalıştık, çok sayıda etkinlik düzenledik. Bu süreçte gördük ki ziyaretçilerimizin çok ama çok önemli bölümü canları kadar sevdikleri kedi ve köpekleri için de bu yaşam merkezinde artı değer katılmasını istiyorlar. Çünkü kendileri evden ayrılırken onları yalnız bırakmak içlerine sinmiyor. Gerçek bir hayvan dostu olan Taurus Balgat AVM Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Ömer Tezcan’ın fikir babası olduğu Pet Pansiyon’la Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Bu hayvan dostlarımız için ilk hizmetimiz değil; aynı zamanda restoran bölümünde kalan yemeklerimizin toplanmasını sağlayarak Çankaya Belediyesi sahipsiz hayvan barınağına iletiyoruz. Bu arada hayvanlara zarar vermesini önlemek için yemek artıklarına kürdan katılmamasına özellikle işaret ediyoruz. Şimdiden hayvanseverlerden inanılmaz destek aldık. Çok mutluyuz. Umuyoruz ki tüm AVM’ler de kısa zamanda dostlarımıza kapılarını açar. ”

Meriç Kaptan, bu hafta cumartesi günü Taurus AVM’deki Pet Pansiyon açılışına çok sayıda hayvansever katılacağını da sözlerine ekledi.

📆 11 Nisan 2014 Cuma 12:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR