MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
Geç Kalma Genç kal

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl farklı temalarla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde program düzenlendi.

 

 
Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında Sultanbeyli Müftülüğü, kültür merkezinde program düzenledi. Diyanet İşleri Başkanlığı bu yıl Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında “Cami ve Gençlik” temasını işleyerek kamuoyunda bu konuda kalıcılık sağlamayı hedefliyor. Kutlama programının açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Burhan Keleş, “Camiler ve Din Görevlileri haftasında Diyanet İşleri Başkanlığımız Cami ve Gençlik temasını seçti. Bizimde ilçemizde yapılacak çalışmaların temelinde gençlerimiz var” dedi. Keleş, ayrıca konuşmasında ilerleyen günlerde yapılacak çalışmalara da değindi.

 
Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’de yaptığı konuşmada, “Her yıl Camiler ve Din Görevlileri haftasında Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından değişik temalar gündeme getiriliyor. Bu sene de Diyanet İşleri Başkanlığımız kutlamalarda her yıl olduğu gibi çok anlamlı bir tema seçmiş. Seçilmiş olan cami ve gençlik teması konusu bakımından toplumumuz için çok büyük önem arz ediyor. Bu tema kapsamında üniversitelerde, öğrenci yurtlarında paneller, seminerler ve daha birçok etkinlik gerçekleşecek. Yapılacak çalışmalarla gençlere önemli bilgiler aktarılacak” dedi.

 

 

İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe’de programı tertip edenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Din görevlilerimiz toplumumuzun manevi değerlerini ayakta tutan, bunu başarmak için özverili şekilde çalışan toplum önderleridir. Onlar geleceğimizin teminatıdır. İşlenen tema her yönüyle çok önemli” dedi.
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Mehmet Zeki Aydın salonda bulunanlara konferans verdi.

📆 15 Ekim 2014 Çarşamba 09:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR