MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » İki Yol Arkadaşından Aday Adaylığı Başvurusu
İki Yol Arkadaşından Aday Adaylığı Başvurusu

AK Partili Haydar Göksoy ve Nizamettin Altıntaş Kartal’a Talip Oldu

AK Parti Kartal Belediyesi Başkan Aday Adayı Haydar Göksoy ve Nizamettin Altıntaş, adaylık başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Nimet Gündoğan’a teslim etti.

NİMET GÜNDOĞDU; “VAKİT GELMİŞTİR”
İlçe binasında gerçekleştirilen adaylık başvurusuna çok sayıda vatandaş katıldı. Adaylık başvurusu öncesinde bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, bu süreçte aday olacak tüm adaylara başarılar diledi. Gündoğdu yaptığı konuşmada; “Buradaki kalabalığı, ilgiyi görünce artık şunu söyleyebiliyorum. Zamanı gelmiştir. Nöbet değişimi için, 31 Mart’ta hep beraber çalışarak AK Kadrolara teslim edeceğiz. Bugün adaylık başvurusunda bulunan arkadaşlarımız yıllardır Kartal Belediyesi ve İBB meclisinde, Kartallıların haklarını koruma hassasiyetini göstermişlerdir.

Arkadaşlarımız omuz omuza verdikleri mücadeleyi adaylık başvurusunda da omuz omuza vermeyi tercih etmişler. Bundan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Ben partililerimden ricam şudur. Aday kim olursa olsun, Cumhurbaşkanımızın gösterdiği adayın arkasında saf tutarak, çalışarak başarıya ulaşacağız” dedi.

HAYDAR GÖKSOY; “KARTALIMIZI AK BELEDİYECİLİĞE KAVUŞTURACAĞIZ”

İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu’dan sonra söz alan Kartal Belediyesi Başkan Aday Adayı Haydar Göksoy, konuşmasını “Geçmişe Saygı, Geleceğe Güven” olarak vurguladı.

Göksoy konuşmasında, geçmiş dönemde görev almış İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve partilileri tek tek sıralayarak “Geçmişe Saygı” duyulmasının önemini vurguladı. Konuşmasının devamında geleceğe güven parolamız ise Kartalımızın komutanlığını yapan ilçe Başkanımız Nimet Gündoğdu, meclis üyelerimiz, mevcut ilçe yöneticilerimiz, mahalle başkanlarımız, gençlik ve kadın kollarımız ve 2024 yılı belediye başkan adayımız açıklandığında ona duyulacak güvenden dolayı “Geleceğe Güven” diyorum. 15 yıldır hizmete hasret kalan ilçemizin makus talihini değiştirmek için aday adaylığı müracaatımı yapan kıymetli arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Biz, bir olacağız, diri olacağız ve Kartalımızı AK belediyeciliğe kavuşturmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

NİZAMETTİN ALTINTAŞ; “KARTAL SEVDALISI OLARAK YOLA ÇIKIYORUM”
Göksoy’dan sonra konuşmasını gerçekleştiren Kartal Belediyesi Başkan Aday Adayı Nizamettin Altıntaş, partideki şimdiye kadar bulunduğu görevleri anlatarak başladı.

Altıntaş konuşmasının devamında; “Kartal’da doğmuş, büyümüş, okumuş, tozlu yollarında top oynamış Kartal’ın bir evladı olarak, asıl önemlisi de Kartal sevdalısı bir kardeşiniz olarak, vatanım, memleketim, yurdum dediğim Kartal için yola çıkıyorum. Doğduğumuz yer neresi olursa olsun, Kartallılık bilincini taşımak, bu bilinci yerleştirmek öncelikle bizim görevimiz. Kartallılık üst kimliğinde buluşursak, sevgiyi, saygıyı ve hoş görüyü kardeşlik hukukunu da pekiştiririz” dedi. Altıntaş bu göreve talip olan tüm arkadaşlarına başardılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

📆 20 Kasım 2023 Pazartesi 10:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR