MENÜ ☰
Haziran 2024
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » İmamoğlu’ndan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’e tebrik ziyareti
İmamoğlu’ndan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’e tebrik ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’e tebrik ziyareti yaptı. Belediye girişinde alkışlarla karşılanan İmamoğlu, önceki dönemde İBB-Tuzla Belediyesi iş birliği ile ilişkilerin eş güdümünde bazı zafiyetler ve sıkıntılar oluştuğuna dikkat çekerek “Geçtiğimiz 5 yıla tabii ki çok hizmet sığdırdık Tuzla’da ama bu 5 yıl, onu da geçerek, aşarak, İBB-ilçe belediyesi iş birliğiyle Tuzla’nın tarihine özel bir dönem olarak geçecektir” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’e tebrik ziyaretinde bulundu. Tuzla Belediyesi girişinde alkışlarla karşılanan İmamoğlu, Bingöl tarafından makam odasında ağırlandı. İmamoğlu ve Bingöl, konuşmaların ardından kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Tuzla’nın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

“EREN ALİ BİNGÖL BAŞKANIMIZ, HALKIMIZIN GÜÇLÜ DESTEĞİYLE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Tuzla İlçe Başkanı Eren Ali Bingöl’ün, 2019’dan bu yana verdikleri belediyecilik hizmetlerinin canlı tanığı olduğunu vurguladı. İmamoğlu, Başkan Eren Ali Bingöl’ün yerel sorunlara duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla başarılı bir ilçe başkanlığı yaptığını belirtti. İmamoğlu, Bingöl’ün yeni nesil belediyecilik anlayışını Tuzla’da layıkıyla uygulayacağına inandığını ifade ederek, “Eren Ali Bingöl Başkanımız, halkımızın güçlü desteğiyle belediye başkanı seçildi” dedi.

“BAŞKANIMIZA, HEYETİNE BAŞARILAR DİLERİM”

Önceki dönemde İBB-Tuzla Belediyesi iş birlikleri ve ilişkilerin eş güdümünde bazı zafiyetler ve sıkıntılar oluştuğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Bunlar giderildiğinde daha pratik ve daha güçlü iş birliği yapılabileceğini de Tuzla halkına hep beraber ispat edeceğiz. Tuzla’da geçtiğimiz 5 yıla tabii ki çok hizmet sığdırdık ama bu 5 yıl, onu da geçerek, İBB-ilçe belediyesi iş birliğiyle Tuzla’nın tarihine özel bir dönem olarak geçecektir. Bu duyguyla bugün buradayım. Başkanımıza, heyetine başarılar dilerim. İnşallah bizim için iyi bir stratejik süreç tarifi yapan toplantı olacak bugün. Birkaç saati Tuzla’da, Başkanımız ve onun yol arkadaşlarıyla birlikte geçireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL: HİZMET ETMENİN HEYECANINI YAŞIYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şöyle ifade etti: “2019 sonunda bir ilçe başkanı olarak, sizin belediyecilik anlayışınızı ve vatandaşa nasıl temas ettiğinizi gördüğümde çok büyük dersler aldım. Bugün sizi burada ağırlamaktan gurur duyuyorum. Tuzla halkına, sizin belediyecilik anlayışınızla, sadece hizmeti öne alarak, eşit mesafede ve ego yapmadan hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu 5 yılda sizin tutum ve davranışınızı güzel bir şekilde temsil ederek, çok daha güzel yarınlara kavuşacağız. Şeref verdiniz, iyi ki geldiniz.”

📆 22 Mayıs 2024 Çarşamba 11:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR