MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Etkinlikler, Gençlik, Genel, Manşet, Teknoloji, Toplum » İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaming İstanbul’u Ziyaret Etti
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaming İstanbul’u Ziyaret Etti

İstanbul Büyükşehir BelediyeBaşkanı Ekrem İmamoğlu,

Gaming İstanbul’u Ziyaret Etti

Oyun Heyecanı Gaming İstanbul’da Devam Ediyor

Dünyanın en büyük 8 uluslararası oyun ve e-spor etkinliğinden birisi olan Gaming İstanbul’un ikinci gününde oyunseverler etkinliğe akın etti. Yenikapı’daki Prof. Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 24 Eylül, Pazar akşamına kadar devam edecek Gaming İstanbul’un ikinci gününe İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı ve oyunseverlerle bir araya geldi.

Cosplay karakterlerinin renkli görüntüler sunduğu Gaming İstanbul’da yeni çıkan oyunların ilk gösterimleri, ünlü yayıncılarla takipçi buluşmaları, donanım markalarının en yeni ürünleri ve serbest geliştiricile riçin özel alanlar gibi birçok içerik de oyunseverlerin beğenisine sunuluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri Medya A.Ş ile OGEM’in ana sponsorluğunda bu yıl yedincisi düzenlenen Gaming İstanbul’un ikinci gün konuğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu oldu. Yerli oyun geliştirici stüdyolar, serbest oyun geliştiricileri ve oyunseverlerle bir araya gelen Ekrem İmamoğlu ayrıca yeni çıkan oyunları da görme imkanı buldu. Ekrem İmamoğlu ayrıca Gaming İstanbul’da dünya lansmanı yapılan oyunlardan Mayhem Brawler II:Best of Both Worlds oyununu da oynadı.

Ünlü İçerik üreticileri Gaming İstanbul’da hayranlarıyla buluştu

Ünlü içerik üreticisi Tuğkan Gönültaş (Elraenn)Gaming İstanbul Ana Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu. Bir saatten fazla süren söyleşinin ardından oyunseverin sorularını yanıtlayan Elraen hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

En yeni oyunlar Gaming İstanbul’da

Ülkemizin değerli oyun stüdyolarının hazırladığı birçok oyun da Gaming İstanbul ile görücüye çıkıyor. Upgrade Entertainment’ın Osmanlı döneminde Sultanı koruyan cariyelerin hikayesinin konu edindiği Concubine isimli PC-Konsol oyununun da ilk lansmanı GIST’de yapıldı ve oyunseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Diğer yandan Compass of the Destiny: İstanbul, CardboardTown, Land of the Vikings, Diriliş Ertuğrul, Mayhem Brawler II: Best of BothWorlds, Castle of Alchemists, Book Warrior ve Pile Up gibi yeni oyunlar da Gaming İstanbul’da oyunseverlerle buluşuyor.

Serbest oyun geliştiricilerine ücretsiz yer veren tek oyun etkinliği

PC’den konsola, mobil oyunlardan e-spor turnuvalarına kadar pek çok platformdaki oyunu ziyaretçileriyle bir araya getiren Gaming İstanbul’da ayrıca yeni çıkan oyunların ilk gösterimleri, ünlü yayıncılarla takipçi buluşmaları, donanım markalarının en yeni ürünleri ve serbest geliştiriciler için özel alanlar yer alıyor.

Serbest geliştiricilere ücretsiz yer ayıran tek oyun etkinliği olma niteliği taşıyan Gaming İstanbul bu yıl başvuruların niteliği ölçüsünde 36 oyuna ücretsiz olarak yer verirken toplamda 50’nin üzerinde serbest oyun geliştiriciyi ziyaretçi ve yatırımcılarla buluşuyor. Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesindeki GameDev ve GamesUP 8 oyun stüdyosu ile Gaming İstanbul’a katılıyor. İlk kez görülecek oyunlarının yanı sıra üniversite aynı zamanda 10 indie alanına sponsor olarak oyun geliştiricilere desteğini sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsoru olduğu Gamingİstanbul’da Medya A.Ş, OGEM, Samsung, Gaming.Gen.TR, GameDev, GamesUP, Microsoft, Turkcell, GeForce NOW powered by GAME+, Turkpin, UpgradeEntertainment ve Unity gibi birçok önemli marka, oyun ve kuruluş bulunuyor. Yeni oyunların tanıtıldığı, birbirinden eğlenceli cihazların oyun severlerin beğenisine sunulduğu ve aynı zamanda ödüllü turnuvaların yapıldığı Gaming İstanbul ve B2B etkinliği Indieway ile ilgili tüm bilgilere ve etkinliğin biletlerine www.gamingistanbul.com ve www.biletino.com adreslerinden ulaşılabiliyor.

VİDEO HABER MONTAJINI BURADANİNDİREBİLİRSİNİZ: https://panel.basinlistem.com/UrlRedirect.ashx?Mail=istanbul34gztsi@gmail.com&MailID=30745127&url=https%3a%2f%2fwe.tl%2ft-ym2UWIkkto

Editöre Not:

Vardiya “BrandWorkers” Hakkında:

2013 yılında kurulan Vardiya, oyun ve espor pazarlaması, etkinlik pazarlaması ve influencer pazarlama alanlarında hizmet veren Türkiye-Hollanda merkezli bir ajanstır. Gaming İstanbul, Indieway, #kalkgelgibi markaları bünyesinde bulunduran Vardiya çatısı altında UpgradeEntertainment ve Ancient Gears oyun stüdyoları da bulunmaktadır. Vardiya oyunve espor alanında Tencent, Epic Games, Ubisoft, Samsung, Sony Playstation,Taleworlds, ASUS, Aorus, Xiaomi, Mavi Jeans, Algida, Spotify, Red Bull, Lipton,Nivea, Disney+, Amazon gibi sayısız markaya hizmet vermekte ve markalarını her yıl 100.000 ziyaretçi, 6,9 milyon oyuncu ve 30,8 milyon tüketiciyle buluşturmaktadır.

Galeri
📆 25 Eylül 2023 Pazartesi 11:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR