MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Sancaktepe, Toplum » İstanbul Valisi Davut Gül’den Sancaktepe İlçesine ziyaret
İstanbul Valisi Davut Gül’den Sancaktepe İlçesine ziyaret

İstanbul Valisi Davut Gül, Sancaktepe İlçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. İncelemelerde Vali Gül’e Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ile Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü eşlik etti.

Vali Gül, Sancaktepe temasları çerçevesinde; Sancaktepe Kaymakamlığı’nı ve Belediye Başkanlığı’nı, Samandıra Esnafını, Damatris Sarayı’nı ve Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal’ın Sancaktepe’de bulunan ailesini de ziyaret etti. Vali Gül, aileye tekraren taziye dileklerini iletti.

Vali Gül, Sancaktepe temaslarında mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi. Vali Gül, muhtarlar ile tanışmasının ardından bölge ile ilgili talepleri dinledi.

“SANCAKTEPE’MİZDE YAPIMI DEVAM EDEN OKULLARIMIZ MEVCUT”

Sancaktepe’de yürütülen çalışmalara değinen Vali Gül, “Muhtarlarımızdan gelen taleplerin takipçisi olacağız. Okullarla ilgili olarak Sancaktepe’mizde programda olan, ihale süreci ve inşaatı devam eden okullarımız mevcut. İnşallah el ele vererek okullarımızı tamamlayacağız. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla illegal grupları ve dilencileri ortadan kaldıracağız. Düzensiz göçle mücadelemiz şu şekilde; ülkemize yasal olmayan yollardan gelenleri, suç işleyenleri veya kalış süresi dolanları tespit ettiğimiz an sınır dışı edeceğiz. Çocuklar eğer ekonomik sebeplerin dışında dilendiriliyorsa gerekli yasal işlemleri yapacağız. Mahalle ölçeğinde tüm muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, toplantının hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah el birliği ile bir sonraki toplantımızda bu konuları konuşmayacağız. Sancaktepe’nin bugünü dünden daha iyi ama yarını bugünden çok daha iyi olacak.” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖĞÜCÜ: “İLÇEMİZİN SLOGANI YAŞAMAYA DEĞER”

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “İlçemizde tüm kuruluşlarımızla birlikte ortak çalışmayı yakalamış durumdayız. Bu bizi ileriye götürmenin ilk basmağı. Sancaktepe, İstanbul’un en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi olmaya devam edecek. Valimizin desteğiyle ilçemiz daha da gelişecek. İlçemize yaşamaya değer sloganını koymuştuk. İnşallah öyle olmaya devam edecek.” dedi.

Sancaktepe programı kapsamında Sancaktepe Belediyesi’ni de ziyaret eden  Vali Gül Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek ilçede yapılacak olan yatırımlar konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.

📆 18 Ağustos 2023 Cuma 10:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR