MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » İSTANBUL’A BAĞIMSIZ ADAY
İSTANBUL’A BAĞIMSIZ ADAY

Hülya Kavuzlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağımsız adaylığını açıkladı. Bağımsız olarak yola çıkan Kimya Bilimci-Sistem Mühendisi Hülya Kavuzlu, projelerini, hedeflerini ve İstanbul’a ilişkin yapmak istediği hizmetleri düzenleyeceği basın toplantısıyla duyuracak.

İstanbul’a ve İstanbulluya hizmetkar olmak için yola çıktığını ifade eden Bağımsız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hülya Kavuzlu, “Artık daha fazla insana; büyüklerimize, kardeşlerimize ulaşmak üzere yoldayım. Ekibim ve ben siyaset üstüyüz, bağımsız adaylığım da bunun bir göstergesi. Belediye çalışmalarının insan ve doğa odaklı olmak zorunda olduğuna inanan bir ekibiz. İstanbul’a kazandırmak istediğimiz projelerimiz için sahadayım. İnancım odur ki, yerel yönetimler siyaset meydanı değil, hizmet sahasıdır. Topluma her daim koşulsuz, çok çalışarak çözüm üretmeli ve götürülmelidir.” değerlendirmesinde bulundu.

Hülya Kavuzlu Kimdir?

Matematik Öğretmeni bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak 1981 yılında dünyaya gelen Hülya Kavuzlu, yüksek öğrenimini kimya alanında tamamlar. Kimya Bilimci-Sistem Mühendisi Hülya Kavuzlu, ABD’de Preston Üniversitesi Yöneticiler için Tezli Yüksek Lisans (eMBA) yaparak, Uluslararası İşletme Masterini gerçekleştirir. Uluslararası bir şirkette Üretim ve Sistem Mühendisi olarak üst düzey görevde kariyerine başlar. Hülya Kavuzlu. Üretim, İş geliştirme, Proje Yönetimi, Verimlilik, Kalite Yönetim Sistemi, Proses, Ar-Ge, İnovasyon alanlarında yönetici pozisyonunda başarılı iş kariyerine sahip olur. 2018 yılında insanlığa sevgi, barış ve kardeşliği yaymak, ihtiyaç sahibi hanelere yardımlarda bulunmak üzere dernek kurar. Kısa süre de kamu yararına çalışan dernek statüsünü kazanan derneğin halen Genel Başkanlığını yürütmekte olan Kavuzlu, Türkiye ve dünya genelinde ulaşabildiği ihtiyaç sahibi hanelere maddi ve manevi yardımlarda bulunmaya devam etmektedir.

Evli olan Hülya Kavuzlu, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

📆 13 Şubat 2024 Salı 11:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR