MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Toplum » İSTANBUL’UN YENİ ‘MASAL’I ASUDE CEMRE’DEN!..
İSTANBUL’UN YENİ ‘MASAL’I ASUDE CEMRE’DEN!..

Nasıl başlıyordu İstanbul’u en güzel anlatan şarkının sözleri? ‘Bana bir masal anlat baba, içinde İstanbul olsun’

Bundan yaklaşık 30 yıl önceydi. Süper Baba isimli dizide geçiyordu ‘Masal’ gibi bu sözler!..

Ancak hem o masalı dinleyen çocuklar büyüdü, hem de İstanbul artık o masallarda anlatılan İstanbul değil!..

İstanbul’a yeni bir ‘MASAL’ lazımdı sanki!.. Daha gerçekçi, daha günümüzden!..


Son dönemde, sahne performansıyla dikkat çeken ve hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan Asude Cemre, İstanbul’un yeni ‘MASAL’ını seslendirdi.

Şarkının sözlerini yazıp, müziğini ve prodüktörlüğünü de yapan Emre Önbayraktar, bu duygularla kaleme aldı ve hazırladı İstanbul’un yeni ‘MASAL’ını. Şarkıyı kimin okuyacağı henüz tam olarak belli değilken, ASUDE CEMRE ismi ön plana çıktı ve şarkı, kısa süre sonra Asude CEMRE ile tanıştı. Erman Aydöner, miks mastering işlerini tamamlayıp, şarkıyı hazır hale getirdi. Klipte ASUDE CEMRE’ye, sahne çalışmalarında yer alan müzisyenler eşlik etti. Gitarda Can Güney, bas gitarda Yetkin Taşkın ve davulda ise Aslı Polat, ‘MASAL’ı ölümsüzleştirdi.

Klipte, İstanbul’un tarihi sokaklarında elindeki gizemli not kağıdıyla dolaşan ASUDE CEMRE, klibin sanat yönetmeni Navid Mozaffari’nin tam da istediği oyunculuğu sergiledi. Altan Nuh’un yönetmenliğini yaptığı klip, 19 Ocak’ta Ada Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanırken, klip NETD’de 2 gün içinde 250.000 izlenmeyi geçti.

ASUDE CEMRE KİMDİR?

Sahne performanslarıyla dikkat çeken Asude Cemre, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera/Şan Bölümü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları (Performans Alanı) Bölümü mezunudur… Ulusal ve uluslararası müzik yarışmalarında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren sanatçı, sahne ve müzik çalışmalarına devam etmektedir. ‘MASAL’ isimli yeni teklisi 2024 yılı Ocak ayında tüm dijitallerde yayınlanmış, ardından klip büyük beğeniyle 2 gün içinde 250.000’den fazla kez izlenmiştir. 

📆 23 Ocak 2024 Salı 11:23   ·   💬 1 yorum   ·  

“İSTANBUL’UN YENİ ‘MASAL’I ASUDE CEMRE’DEN!..” için bir yanıt

  1. pearlio dedi ki:

    can çekişen müzik sektörü ve rock kadın vokal eksikliğine Asude Cemre CANSUYU gibi geldi. Tarz olarak Senfonik Rock tarzı süper bir seçim olmuş ve bu tarz eminim ki ülkenin müzikseverlerini kucaklayacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR