MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Maltepe, Manşet, Politika, Toplum » Kadem Ekşi “Maltepe, İstanbul genelinde yeni cazibe merkezi olacak”
Kadem Ekşi “Maltepe, İstanbul genelinde yeni cazibe merkezi olacak”

AK Parti Maltepe Belediye Başkan A. Adayı Kadem Ekşi, Maltepe’de İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katılımıyla gerçekleştirilen İBB Mahmut Bayram İmam Hatip Ortaokulu Açılış Töreni’ne katıldı. Ekşi, daha sonra İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın da katıldığı ve AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

 

kadem-eksi-topbas
“Maltepe, İstanbul genelinde yeni cazibe merkezi olacak”

AK Parti Maltepe İlçe Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Maltepe Belediye Başkan A. Adayı Kadem Ekşi’nin gündeme getirmesi üzerine ulaşımda Maltepe’nin tıkanan damarlarını açacak ve trafik sıkışıklığını ortadan kaldıracak Dal Batçık Projesi, Maltepe Meydan Düzenlemesi ve yer altı otoparklarıyla ilgili de açıklamalar yapan İBB Başkanı Topbaş, kısa zaman içersinde bu projelerle ilgili harekete geçilerek çalışmaların hızla gerçekleştirileceğini dile getirdi. Ayrıca E5 Kuzeyi’nde Maltepelilerin nefes alacağı Başıbüyük Bölge Parkı Projesi’nin de aynı hassasiyet içersinde ve hızla tamamlanacağının bilgisini veren İBB Başkanı Topbaş, bunun yanı sıra ulaşımda gerçekleştirilen raylı sistem ve metro projelerinin ardından önümüzdeki aylarda Maltepe Sahili’ndeki 1.250.000 m2’lik rekreasyon alanı çalışmasıyla birlikte Maltepe’nin İstanbul genelinde yeni cazibe merkezi olacağını vurguladı. Vaat etmeyen yapan bir anlayışla hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

📆 20 Kasım 2013 Çarşamba 09:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR