MENÜ ☰
necdet-cam-akademi
Eylül 2023
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kadıköy, Manşet, Toplum » Kadıköy’de çocuklar “Barış” için şarkılar söyleyecek
Kadıköy’de çocuklar “Barış” için şarkılar söyleyecek

Kadıköy’de çocuklar “Barış” için şarkılar söyleyecek

 

Kadıköy Belediyesi’nin, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Selamiçesme Özgürlük Parkı’nda düzenleyeceği “Barış’ın Zaferi” konserinde çocuklar barış şarkıları söyleyecek.

Kadıköy Belediyesi 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde savaşın yıkıcılığına dikkat çekmek için “Barış’ın Zaferi” adlı bir etkinlik düzenliyor. 1 Eylül Perşembe Saat 20.00’da Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek konserde sahne çocukların olacak.

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerinin 1 aylık çalışma sonrasında gerçekleştireceği “Barış” konserinde 100’e yakın Gençlik ve Çocuk Orkestrası ve korosu öğretmenleri ile birlikte Barış şarkıları söyleyecek ve çalacak. Tüm sunumların çocuklar tarafından yapılacağı konserde barış, kardeşlik ve özgürlük şarkıları seslendirilecek.

Kadıköy Belediyesi’nin 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinliğine barış ve kardeşlik içinde yaşamak isteyen herkes davetli.

Tarih: 1 Eylül 2016 Perşembe

Saat: 20.00

Yer: Kadıköy Göztepe Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu

📆 31 Ağustos 2016 Çarşamba 16:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR