MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Manşet, Toplum » KADİR TOPBAŞ: FAŞİZM KELİMESİ AZ BUNUN ADI FETÖŞİZM
KADİR TOPBAŞ: FAŞİZM KELİMESİ AZ BUNUN ADI FETÖŞİZM
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden 300 Fetöcü’nün atıldığını ve tespitlerin devam ettiğini açıklayan Başkan Kadir Topbaş, “Faşizm kelimesi az. Bunun adı Fetöşizm…” dedi.

 

Bugün de Saraçhane Belediye Binası önünde #VatanNöbeti tutan binlerce İstanbulluya seslenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Şanlı tarihinde destanlar yazan ve darbecilere karşı milli iradeye sahip çıkan böyle büyük bir milletin evladı olmaktan gurur duyuyorum. Ülkemizin en önemli, dünyanın da en önemli şehirlerinin başında gelen İstanbul’un güzel insanları, 15 Temmuz’da bir destan yazdınız. Bütün dünyaya bu büyük milletin ne yapabileceğini gösterdiniz.” dedi.

Fetö bağlantılı 300 kişi işten atıldı

Milli iradeyi ve demokrasiyi korumak adına bacılarımızın, kardeşlerimizin ve evlatlarımızın hiç gözünü bile kırpmadan tankların ve namluların karşısında durduğunu hatırlatan Kadir Topbaş, “Biri düştü öteki devam etti. Bu büyük millet gerçekten tarihe galibiyet Allah’ındır diye bir iz düştü. Buradan belediyemizin işgalcilerden kurtulması için 17 kardeşimiz şehit düştü. 40’ın üzerinde kardeşimiz yaralandı. Türkiye genelinde 240 civarında şehit verdik. Asker kisvesi altında Fetö’nün teröristleri olarak kirli yüzlerini gösterdiler. Fetö’nün teröristleri bunlar. Faşizm kelimesi bunu anlatmaya yetmiyor, bunlara Fetöşizm denir, Yeni bir ahlaksızlık ortaya koydular. Milletimizin canına kast ederek kan kusturmak istediler. Ama sizin samimi duruşunuz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın o iradesi ve dik duruşu bu ahlaksızların önlerini kesti. Barikat oldunuz, hayatınızı verdiniz. Yarınlarımızı kurtardınız” diye konuştu.

Bunun adı Fetöşizm…

Hainlerin bir bir tespit edildiğini ve dünyada kaçacak delik arayacaklarını vurgulayan Başkan Topbaş, şöyle konuşu; “Bu parazitler yok edilmek üzere tespit ediliyor. Belediyemizden 300 civarında tespit ettik ve işten attık. Tespitlerimize devam ediyoruz. Asla affetmeyeceğiz. Çünkü bunlar öyle bir ihanetle geldiler ki bir fırsat bulsalardı bugün ülkemiz, şehrimiz ne halde olurdu? Tahayyül bile etmek istemiyorum. Bunun için hepsi gereken cezayı alacak ve milletimizin istediği akıbete ulaşacaklar. TBMM’nin bombalanması nasıl bir ahlak? Bu Fetö’cü teröristlerin aklına gelen şeytanın bile aklına gelmez.”

Vatandaşların “İdam isteriz” sloganları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuyla kanaatini belirttiğini ve Hükümet ile TBMM’nin bu konuda gerekli çalışmayı yapacağına inandığını ifade eden Topbaş, “Sevgili İstanbullular, günlerdir sokaklardasınız. Ama yine meydanları terk etmiyorsunuz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştüm ve sizlerin selamlarını azmini ilettim. Kendisi Cumhurun Başkanı olarak sizlerle gurur duyduğunu ifade etti. Milletçe biz siyasi mülahazaları bir tarafa bırakarak kol kola girdiğimizde Çanakkale Destanını yazdık. Şimdi de aynı ruhla yeni bir destan yazıyoruz. Tüm insanlık tarihi ve devletleri, ‘NE duruştu o. Hayatlarını hiçe sayarak vatanlarını kurtardılar’ diyerek hep sizden bahsedecek. Gerçekten peygamber ocağı olan, askerlik hayatında vatanına milletini hizmet etmiş gerçek Mehmetçiklerimize saygılarımızı arz ediyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Vatan Hainleri Mezarlığı

Öldürülen darbecileri İstanbul’daki hiçbir mezarlığın kabul etmeyeceğini belirten Topbaş, şunları kaydetti; “Arkadaşlarıma, ‘Masum olanları ayıklayalım. Gerçekten ihanet içinde olanları hiçbir mezarlık kabul etmez’ dedim. ‘Kimsesizler mezarlığına gömelim’ dediler. Hayır, kimsesizler mezarlığında ağzı dualı insanlar vardır. Bir yer ayıracaksınız, Vatan Hainleri Mezarlığı diyeceksiniz. Geçenler lanet okuyacak. Oradan her geçen lanet okusun. Kabirlerinde yatamasınlar. Zaten cehennemden kurtulamazlar, inancımız öyle. Ama mezarlarını da dar etmemiz lazım onlara…”

Galeri
📆 20 Temmuz 2016 Çarşamba 11:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR