MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Maltepe, Manşet, Toplum » Kafasına kutu geçiren hırsızlar yakalanmaktan kurtulamadı
Kafasına kutu geçiren hırsızlar yakalanmaktan kurtulamadı


Maltepe’de bir avm’ye giren üç hırsız tüm çabalarına rağmen güvenlik kameralarına yakalandı

Maltepe’de, bir alışveriş merkezine giren hırsızlar başvurdukları ilginç yönteme rağmen kameralara yakalanmaktan kurtulamadı.
Olay, Maltepe’de bir alışveriş merkezinde yaşandı. Bir süre çalıştıkları alışveriş merkezindeki merkez kasasını tespit eden 3 kafadar, içeride saklanarak alışveriş merkezinin kapanmasını bekledi. Alışveriş merkezi kapandıktan sonra harekete geçen zanlılar, kasanın bulunduğu odanın duvarını delerek içeri girdi. Önceden yerini belirledikleri güvenlik kamerasının yönünü koli yardımıyla değiştirmeye çalışan hırsızlar, buradaki çekmece ve kasaları zorlamaya başladı. Devreye giren güvenlik sistemi ile hırsızlık olayından haberdar olan Maltepe Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yerine geldi. Polislerin geldiğini fark ederek kaçmaya çalışan Şerafetin K., Ahmet B. ve Soner K. yakalandı. Polis merkezine götürülen zanlılar sorguya alındı.

“KAMERAYA YAKALANMAMAK İÇİN BAŞINA KOLİ GEÇİRDİ”
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde merkez kasaların bulunduğu odadaki dolabın sallanmaya başladığı görülüyor. Hırsızlar tarafından delinen duvarla sallanan dolabın içerisinden çıkan şüpheli kameraya yakalanmamak için başına karton bir kutu geçiriyor. Başına geçirdiği karton kutu ile kameranın açısından çıkmaya çalışan hırsız daha sonra bu kutu ile kameraya vurarak kameranın yönünü değiştirmeye çalışıyor. Görüntülerde daha sonra üç hırsızın çekmeceleri ve kasayı zorladıkları görülüyor.İSTANBUL (İHA)

Etiketler: ,
📆 19 Mart 2014 Çarşamba 10:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR