MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL’DA EN İYİ NARKOTİK ANNE’DİR EĞİTİMİ VERİLDİ..
KARTAL’DA EN İYİ NARKOTİK ANNE’DİR EĞİTİMİ VERİLDİ..

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Narkotik Şube Müdürlüğü’nün Hazırlamış olduğu ve Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “En İyi Narkotik Polis Annedir ” Konulu eğitim Uğur Mumcu Kültür Merkezinde gerçekleşti .

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitimde İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubeden görevli polis memuru sunum yaptı.

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, programın açılış konuşmasını yaptı ve programla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Şakar ,

Doğru Parti ilçe Başkanlığımızda geçtiğimiz günler de İlçe Emniyet Müdürlüğü narkotik şubeden memur arkadaşlar tarafından eğitim verildi .

Bizler de Uyuşturucuyla Mücadele hakkın da bilmediğimiz bir çok konu olduğunu anladık ve durumun önemini fark ettik.

Bu anlamda bu eğitimlerin her mahalle de olması gerektiğini düşündük ve ilk eğitici programı Uğur Mumcu mahallemiz de organize ettik.

Diger mahlelerimiz de eğitimlere devam edeceğiz, ifadesini kullandı…

Eğitimde, Uyuşturucuyla Mücadeleye dikkat çekildi .Annelerin konuyla ilgili önemine vurgu yapıldı. Eğitime,Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, CHP Kartal İlçe Başkan yardımcısı Senem Kaya, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan, Özlem Engin ,CHP Kurultay Delegesi Ali Canbulmuş ,Cevizli Mahalle muhtarı Memiş Dikilitaş ,Basın mensupları ve Uğur Mumcu mahalle sakinleri katıldı..

Galeri
📆 08 Kasım 2023 Çarşamba 16:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR