MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
Kartal’da Karadeniz Rüzgârı Esti

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği Kartal Festivali tüm coşkusu ile  devam ediyor. 

 

Her akşam bir başka sanatçının sahne aldığı festival kapsamında  dün akşam Karadenizli sanatçılar  ve Karadeniz yöresi halk oyunları sahne alırken Kartal, Karadeniz yayla şenliklerini aratmayacak sahnelere ev sahipliği yaptı.

 

 

Festival gecesinde ilk olarak Kamil Unutkan sahne alarak dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Birbirinden güzel şarkıları Kartallılarla  birlikte seslendiren Kamil Unutkan’a Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, Kartal plaketi takdim etti. Kamil Unutkan’ın ardından Karadenizin beğenilen ses sanatçılarından Hülya Polat sahne aldı. Polat seslendirdiği türkülerle Kartallıların kalbini fethetti. Kartallılar Karadeniz şarkılarıyla festival coşkusunu doyasıya yaşadılar. Sanatçı Hülya Polat’a da Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına plaketini Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin ve Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Tirgil takdim ederek yaşatmış olduğu eğlenceli gece için teşekkür etti. Sanatçı Hülya Polat’ta hem Kartallılara hem de Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e festival kapsamında hayranlarıyla buluşturma fırsatı verdiği için teşekkür etti. Karadeniz Halk Oyunları ekibi de gösterileriyle Kartallıları coşturdu.

 

kartalda-karadeniz-ruzgari(2)

Kartal Festivali kapsamında sahne alan son isim ise Resül Dindar oldu. Daha önce yedi yıl Kartal’da oturduğunu söyleyen Dindar, söylediği Karadeniz türküleri ile Kartallıların kalbinde taht kurdu. Sonrasında Trabzon Spor formasını giyerek sahneye çıkan Resül Dindar’a Kartallı dinleyiciler Kartal Spor’un atkısını hediye ettiler.  Resül Dindar, Karardenizli sanatçı Kazım Koyuncu’yu da anarak ona ait olan “Ayrılık” adlı şarkısını seslendirdi. Dindar konser sırasında hem büyük usta Neşat Ertaş’ı, hem de Ahmet Kaya’yı andı, onların şarkılarını söyledi.  Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş,  Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Resül Dindar’a Kartal plaketi takdim etti.

Galeri
📆 21 Ağustos 2014 Perşembe 14:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR