MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’da servis şoförü evinin önünde bacağından vuruldu
Kartal’da servis şoförü evinin önünde bacağından vuruldu

Son günlerde ardı ardına yaşanan servisçi kavgasına bir yenisi de Kartal’da eklendi. Öğrenci servis taşımacılığı konusunda mevcut yasa ve yönetmelikler, servisçiler arasındaki kavgasının her geçen gün büyümesine sebep olmaktadır.

 
Kartal’da bir ilk okulda öğrenci taşıyan servis sürücüsü uğradığı silahlı saldırı sonucu dizinden yaralandı.
Diz kapağından silahla vurularak yaralan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı, tedavisi devam ediyor.
22/09/2016 tarihinde sabah saat 06:30 civarında meydana gelen silahlı saldırı sonucu diz kapağından vurularak yaralanan şahısın bir dizi ameliyat geçirdiği belirtildi.

 

 

Kartal Sabri Taşkın İlkokulunda kendi servis aracıyla öğrenci taşıyan Bülent Turan isimli servis sürücüsünün Topselvi Mahallesinde oturduğu evinin önünde bacağından vurularak yaralandığı belirtildi. Daha önce de tehditler aldığını öne süren Turan, evinin önünde sabah saat 06:30 civarı kendisine yaklaşan saldırganın önce hakaret ettiğini daha sonra da dizinden silahla ateş ederek yaraladığını ve bu olay esnasında ailesinin de büyük korku ve panik yaşadığını belirtti. Saldırgan hakkında davacı olduğunu belirten Turan; “ Yasalar ve yönetmeliklere göre veli istediği servis ile anlaşabilir. Bende kendi aracım ile servis hizmeti vermekteyim. Okulun sözleşme yaparak anlaştığı servis firmasının bu durumdan rahatsız olduğunu biliyoruz, lakin veli istediği servis aracıyla anlaşma hakkı vardır. Bizlerde ekmek parası derdindeyiz, evimizi geçindirmek için 20 senedir bu işten ekmek yiyoruz. Yetkililer bu konuya bir an önce kalıcı çözümler bulmalıdırlar. Korku içinde yaşamak zorunda kaldık.

 

 

Saldırının rakip servis şirketleri arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı iddia etti.
Silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan Bülent Turan, ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis saldırganın yakalaması için çalışma başlattı.

📆 26 Eylül 2016 Pazartesi 10:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR