MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor’da Olağan Mali Genel Kurul Gerçekleştirildi.
Kartalspor’da Olağan Mali Genel Kurul Gerçekleştirildi.

Kartalspor kulübü 31 Ocak 2014 Cuma günü saat 11:00’de yapılması planlanan fakat yeterli çoğunluk sağlanamadığından dolayı bir hafta sonraya ertelenen Mali Genel Kurulu, çoğunluk aranmaksızın bugün gerçekleştirildi.

Kartalspor Kulübü tesislerinde gerçekleştirilen Mali Genel Kurulda Divan Başkanlığına Kenan Albayrak, Başkan Vekilliğine Burhanettin Sönmezalp, Katip üyeliklerine de Gürbüz Çiftçi, Mustafa Bal ve Cüneyt Okumuş seçildi.

kartal-spor-mali-kurul

Gerçekleştirilen Olağan Mali Genel Kurulda 2013 dönemi bilanço ve gelir gider tablosu ibra edilirken, yeni dönem tahmini bütçe genel kurul tarafından kabul edildi.

Olağan Mali Kongre sonrasında teşekkür konuşması yapan Kartalspor Kulüp Başkanı Ergun Öztaner, konuşmasına Divan heyetini ve genel kurul üyelerini selamlayarak başladı. Mali açıdan sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini, fakat 2009 yılında kulübü devraldıkları dönemden itibaren borç hanesini azalttıklarını söyleyen Öztaner; “Bu noktada Maddi ve Manevi desteğiyle her zaman Kartalspor’un yanında olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerimi sunuyorum. İnkar edilemez ki onun desteği olmasaydı bugün bu kulüp daha zor şartlarda olurdu.

Ayrıca eski başkanlarımızdan, şuan ki Başkan Vekilim Binali Aydın’da fedakarlık yaparak yükümüzü hafifletiyor, onunla birlikte kulübü yönetiyoruz kendisine bu noktada teşekkür ediyorum. Son olarak Kartal’a sevgi gösteren taraftarlarımız ve yönetimimiz sayesinde bu zorlukların üstesinden gelmeye gayret gösteriyoruz. Play-Off’a çıkma arzusundayız inşallah onu başarırız bu zor şartlar altında bize yardımcı olan herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Galeri
📆 07 Şubat 2014 Cuma 15:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR