MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor’un geleceğine yatırım yaptık.
Kartalspor’un geleceğine yatırım yaptık.

Kartalspor Başkan Vekili Binali Aydın, yep yeni bir kadroyla sezona başladıklarını ve zaman zaman bunun zorluklarını yaşadıklarını söyledi.

Aydın, sezon öncesi yönetime geldiklerinde kadroda geçen sezondan sadece dört tane oyuncu bulunduğunu, bu oyunculardan da sadece ikisinin ilk on birde yer bulduğunu belirterek, “Küme düşmüş ve aynı zamanda tüm oyuncuları takımdan ayrılmış bir kulüp devraldık. Bununla birlikte kulübümüzün büyük ölçüde gelirlerini kaybetmiş maddi yönden büyük sıkıntı içerisinde olduğunu da biliyorduk.

Teknik direktörümüz Şaban Yıldırım kulübümüzün yapısını, geçmişini ve mevcut imkanlarını bilen bir teknik adam olarak teklifimizi kabul etti ve kedisinin de görüşleri ve istekleri doğrultusunda kulübümüzün imkanları doğrultusunda kadromuzu oluşturduk.

Kadromuzu oluştururken kulübümüzün maddi durumu bizi her ne kadar zorlasa da Kartalspor altyapısının avantajları bizi bir nebze rahatlattı. Tüm imkansızlıklar ve gelir kayıplarına rağmen altyapımızdan yetişen oyuncularımıza güvenerek ağırlıklı genç oyunculardan kurul bir takım kurduk. Yine altyapımızdan yetişen ve birçok kulüpte başarıyla mücadele etmiş Burak Akdiş’i tecrübelerini genç oyuncularımıza aktarması ve takıma ağabeylik yapması için tekrardan kadromuza kazandırdık.

Bu sezon yeni yapılanma içerisinde olan bir takım olarak lige iyi bir başlangıç yaptığımızı söyleyebilirim, Mağlup olduğumuz ve berabere kaldığımız karşılaşmalarda dahi rakip üzerinde kurduğumuz baskı ve kazanma isteği iyi bir yolda olduğumuzu ve doğru kararlar vermiş olduğumuzu gösteriyor.

Yönetim olarak Kartalspor’da görevi devraldığımız ilk günden itibaren amacımız Kartalspor’un tekrardan bir üst lige çıkması ve orada kalıcı olması için gerekli zemini hazırlamak oldu. Bu yüzden uzun yıllar Kartalspor’a hizmet edecek, çoğunluğu başarılarını A2 Şampiyonluğu ile taçlandırmış genç oyuncularımızı A takıma kazandırdık.

Yönetim ve teknik ekip olarak bu sezon ligi en iyi yerde bitirerek önümüzdeki sezonlarda tekrardan bir üst lige çıkacak takımın kemik kadrosunu oluşturmak istiyoruz. Bu nedenle oyuncularımızı her saman destekleyip başarıları ve başarısızlıklarında yanında olacağımızın sözünü verdik.

Aynı şekilde taraftarlarımızın ve Kartalspor’a gönül vermiş kişilerin, planladığımız programın daha hızlı ve emin adımlarla ilerlemesi için oyuncularımıza iyi günde ve kötü günde desteklerini göstermelerini istiyoruz.”dedi.

Aydın ayrıca Kartalspor taraftarlarının uzun yıllardan beri istediği Aylık Kartalspor Dergisini Kasım ayından itibaren hayata geçireceklerini, bununla birlikte taraftarların kendilerinden en çok talep ettiği Lisanslı ürün satışını gerçekleştirmek için gerekli altyapı çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Etiketler: ,
📆 23 Ekim 2013 Çarşamba 14:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR