MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor avantajı Göztepe’ye kaptırdı.
Kartalspor avantajı Göztepe’ye kaptırdı.

Spor Toto 2.lig Play-Off ilk karşılaşmasında sahasında Göztepe AŞ’yi konuk eden Kartalspor karşılaşmadan 1-0 mağlubiyetle ayrılarak avantajı Göztepe’ye kaptırdı.

 

Bu hafta içi Soma Faciasında yaşamını yitiren şehitlerimizin anısına Kartalspor ısınmaya SOMA-MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN” Göztepe ise “SOMA YANINDAYIZ” Tişörtüyle çıktı. Karşılaşmaya ise Kartalspor  “KALBİMİZ SOMADA MEKANINIZ CENNET OLSUN” Göztepe ise “BAŞIMIZ SAĞOLSUN” yazılı pankartla sahaya çıktı.

Hafta içi olmasına rağmen hem Kartalspor hem de Göztepe AŞ. taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Kartalspor’un santrasıyla başlarken ilk tehlikeli atak Göztepe’den geldi Tolga Çavdar’ın pasıyla topla buluşan Halil Akbunar kaleci Osman Şimşek’ten sıyrılarak vuruşunu yaptı fakat top yan ağlarda kaldı.

Karşılaşmanın 11. Dakikasında Burak Göksel ve Ramiz Ok’un yaptığı müdahale yetersiz kalınca Furkan topa sahip oldu ve ceza sahasına ortaladı. Ceza sahası içerisinde Tolga Çavdar kafayla topu Kartalspor ağlarına gönderdi.

İlk yarıda başka gol olmayınca Göztepe soyunma odasına avantajlı giren takım oldu.

Her iki takımda karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişikliği ile başladı. Kartalspor’dan Burak Göksel yerini kaptan Burak Akdiş’e bırakırken Göztepe’de ise Volkan Altın’ın yerine Ramazan Işık oyuna dahil oldu.

Kartalspor Burak Akdiş’in oyuna girmesiyle toparlanırken rakip kalede daha fazla görünmeye başladı. Süre daraldıkça oyunu daha çok rakip yarı alana yıkan Kartalspor Azad’la golü buldu fakat karşılaşmanın hakemi faul gerekçesiyle golü saymadı. Birde penaltısı verilmeyen Kartalspor karşılaşmadan 0-1 mağlubiyetle ayrılarak tur şansını imkansız olmamakla beraber zora sokmuş oldu.

Kartalspor 20 Mayıs Salı günü İzmir Atatürk Stadyumunda Göztepe ile karşılaşmanın rövanşını oynayacak.

Kartalspor: 0 – Göztepe: 1

Stat: Kartal
Hakemler: Bülent Birincioğlu, Baki Yiğit, Ömer Faruk Yeşil

Kartalspor: Osman Kurtuldu, Ramiz, Onur, Muammer, Anıl, Azad, Uğur, Burak Göksel (Dk. 46 Burak Akdiş), Okan, Mesut (Dk. 68 İlkay), Ersel

Göztepe: Tolgahan, Aytek, Sabutay Alper, Şaban Yılmaz, Furkan (Dk. 67 Enes), Cihan, Tolga (Dk. 78 Onur), Volkan (Dk. 46 Ramazan), Samet, Halil, Osman

Gol: Dk. 11 Tolga (Göztepe)
Sarı kartlar: Dk. 17 Tolga, Dk. 40 Aytek, Dk. 89 Tolgahan, Dk. 90+1 Halil (Göztepe)

📆 17 Mayıs 2014 Cumartesi 10:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR