MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor » KARTALSPOR BAŞKANI ÖZDEMİRDEN AÇIKLAMALAR
KARTALSPOR BAŞKANI ÖZDEMİRDEN AÇIKLAMALAR

Kartalspor başkanı Taner Özdemir kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek son dönemde haklarında çıkan haberlere cevap vererek önemli açıklamalarda bulundu.

 
Yerel basın mensuplarına sitem ederek sözlerine başlayan Özdemir, Kartalspor’a mikrofan uzatılmadan sadece duyumlarla dedikodularla yapılan haberlerden dolayı üzüntü duyduğunu belirtti.Futbolcuların Basın Açıklamasa yapma yetkilerinin olmadığını belirterek, ” Basın açıklaması yapamazlar. 31 Mayıs’a kadar sözleşmeleri var. Tarsus İdmanyurda maçından sonra gündemi değiştirmek istediler” yorumunu yaptı. Sadece Cem Tosun ve Deniz Aslan ile sözleşme imzalayacaklarını da sözlerine ekleyen Özdemir, ” Belediye desteği alırsam ADAY olurum” dedi…

 

BAŞKAN ÖZDEMİR, AÇIKLIK GETİRDİ…
Kartalspor ve Erzurumspor ile ilgili bazı haberlerin sanki kendi ağzından çıkmış açıklamalar-mış gibi kamuoyuna yansıtıldığını söyledi. Kartalspor-ile Kartal belediyesinin ayrı tutmak gerektiğine vurgu yapan Özdemir, önümüzdeki hafta yapılacak olan Kartalspor Olağan üstü genel kurul’da aday olmaya düşünmediğini söyledi. Özdemir’in Basın Toplantısına Taraftarlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, Altyapıdan sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Yüksel Yılmaz, Bazı Taraftar liderleri ve çok sayıda Basın mensubu katıldı.
BİLETLERİN İPTAL TALİMATI 2. BAŞKANDAN GELDİ

Kulüp başkanı olarak kesinlikle oyuncuların biletlerinin iptal edilmesi yönün talimat vermediğini söyleyen Özdemir, Bizim oradaki düşüncemiz şuydu; oradaki taraftar gurubuyla oyuncularımız arasında olumsuz olaylar yaşanabilir düşüncesiyle uçak biletlerini erteleyerek sabah uçağı ile gelmesiydi. Eğer biz o oyuncuları o taraftar grubuyla aynı uçağa yetiştirmiş olsaydık. Oluşabilecek nahoş olaylardan dolayı biz sorumlu olacaktık. Şimdi kamuoyunun biraz elini vicdanına koyması lazım “ dedi.

Kendisinden habersiz bir şekilde başkan vekili Köksal Kır tarafından oyuncuların biletlerin iptal edildiğini söyleyen Özdemir, Bu olaydan daha sonra haberdar oldum. Bunun da doğru olmadığını her platformdan dile getirdim. “ ifadelerinde bulundu.

 

“ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BŞK. MEHMET SEKMEN’iN HERHANGİ BİR OYUNUCUYU ARADI GİBİ BİR İFADEMİZ OLMAMIŞTIR”

Her takım, her oyuncuyu transfer etmek isteyebilir. Bundan daha doğal bir şey olmaz diyerek sözlerine devam eden Özdemir, “Biz verdiğimiz röportajlarda şunları söyledik, Oyuncularımızın kafası karıştı. Oyuncularımızda nasıl olsa önümüzdeki yıl Kartalspor’da oynamayacağım diyerek rehavete kapıldı. Fotomaç‘a verdiğim ifadede böyleydi . Erzurum BüyükŞehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in herhangi bir oyuncuyu aradığını para gönderdiğini takımın o yüzden küme düştüğü gibi bir ifademiz kesinlikle söz konusu olmadı. Böyle haberler tamamen yalan ve iftiradan kurulmuş kurgulu haberlerdir. Kartalspor’a masa başında oynan oyunun farklı bir platforma taşıyarak hak arama tartışmasını önün açan olaylardır. Haberlerdir. “ diye konuştu.

 

BAŞINDA BULUNDUĞUMUZ KURUMUN HAKLARINI SAVUNMAK DURUMUNDAYIZ

Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan’ın üç günlük başkan açıklamasına da cevap veren Özdemir, “Biz ne Mehmet Sekmen’in ne de Erzurumspor kulüp başkanı hani şu üç günlük başkan açıklaması yapmış ya, herhalde kendisi anasından doğduğundan beri başkanlık yapıyor . Şimdi bilemiyorum kaç yıldır başkan ama bu görevler gelip geçicidir. 3 günlükte olsanız başına geldiğiniz kurumun hakkını savunmakla durumundasınız. “ dedi.
Toplantı sonunda katılan basın mensuplarının ortak kanısı yapılacal olan kongrede Taner Özdemir’in tekrar aday olması ve yönetimiyle yoluna devam etmesiydi.
13177358_1019494101438791_7738901574008677191_n

Galeri
Etiketler:
📆 09 Mayıs 2016 Pazartesi 20:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR