MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor » Kartalspor farkı kaçırdı, puansız ayrıldı
Kartalspor farkı kaçırdı, puansız ayrıldı

Spor Toto 2.Lig’in 19. Haftasında deplasmanda Ankara Demirspor’la karşılaşan Kartalspor, ilk yirmibeş dakikada farka gidecek pozisyonlar bulmasına rağmen bunlardan sadece bir tanesini değerlendirebildi.

 

Konuk ekip Ankara Demirspor ise ilk girdiği pozisyonda golü buldu. İkinci yarıda da rakip kalede etkili olan Kartalspor 86.dakika da Gurur’un kafa vuruşuna engel olmayınca karşılaşmadan puansız ayrıldı.

Kartalspor teknik sorumlusu Haldun Yıldız, Ankara Demirspor karşısına kalede Fırat Çakmak, savunmada Samet Eser, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Anıl Şahin önlerinde Ali Kılıç, Göktuğ Taşbulak, orta alanda Uğur Utlu, Emrah Kaya, Savaş Yıldızhan ve ileri uçta Yasin Abdioğlu’na görev verdi.

Bu karşılaşmada Enes Ünal, Erdi Can Şehit, Caner Öztel, Yusuf Ocak, Burak Yılmaz, Cem Tosun ve Emrah Kol yedek soyunurken, oyunun ilerleyen bölümlerinde Emrah Kol, Caner Öztel ve Cem Tosun oyuna dahil oldu.

TCDD Ankara Demirspor stadyumunda oynanan karşılaşma Kartalspor’lu oyuncuların vuruşuyla başladı. İlk dakikadan itibaren rakip kalede etkili olmaya başlayan Kartalspor birkaç demeden sonra golü buldu.

7.dakika da atak yönünün sağından yapılan ortaya ön direkte Savaş Yıldızhan dokundu arkaya açılan top kaleci Gökhan’ı da geçerken Yasin Abdioğlu Tarık Mayhoş’tan önce ayak koyarak topu ağlarla buluşturdu. 0-1

Buz tutmuş zemine rağmen yoğun pas trafiği ile rakibini bunaltan Kartalspor sık sık rakip kalede gol aradı. Savunma hattında açık vermeyen Kartalspor ev sahibi takımı pozisyona sokmazken maçı kopartacak ikinci golü bulamadı.

Kartalspor’un maçın 34.dakikasında kaptırdığı top kalesine gol olarak döndü. Kartalspor hücum organizasyonu yaptığı sırada rakip oyuncu topu kazanarak sağ kanattan hücuma kalktı, Sait müdahale etmek isterken buzlu zeminde kayarak rakibini kaçırdı, son çizgiden kale önüne yapılan ortaya Burak Kara ön direğe koşu yaptı ve direğin dibinden topu ağlara gönderdi. 1-1

39.dakika da Savaş Yıldızhan sakatlanınca yerini Emrah Kol’a bırakmak zorunda kaldı.

İlk yarısı beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi ekip başladı.

Kartalspor karşılamanın ikinci yarısında da rakibine oyununu kabul ettirirken, zaman zaman yediği kontra ataklarla kalesinde tehlikeli anlar yaşadı.

Karşılaşmanın sonlarına doğru Ankara Demirspor kalesinde ataklarını yoğunlaştıran Kartalspor peş peşe kullanılan köşe vuruşlarından birinde Sait’le gole çok yaklaştık bu atak sonrasında Ankara Demirspor hızlı çıktı, sol köşe gönderine yakın bölgede rakibini karşılayan Samet topu kornere gönderdi.

86.dakika da kullanılan köşe vuruşunda Gurur Yazar kafa vuruşunu yaptı ve topu Kartalspor ağlarına gönderdi. 2-1

Kalan dakikalarda rakip kaleyi tüm hatlarıyla abluka altına alan Kartalspor aradığı golü bulamayınca müsabakadan puansız ayrıldı.

Etiketler:
📆 25 Ocak 2016 Pazartesi 19:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR