MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor, Ofspor beraberliği ile Play-Off umutlarını tüketti.
Kartalspor, Ofspor beraberliği ile Play-Off umutlarını tüketti.

Kartalspor, Ofspor beraberliği ile Play-Off umutlarını tüketti.

Spor Toto 2.lig Süleyman Seba Sezonunun 34. haftasında sahasında Ofspor’u konuk eden ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrılan Kartalspor Play-Off iddiasını kaybetti.

Hafta arasında deplasmanda oynanan Keçiörengücü karşılaşmasında Kırmızı kart gören kaptan Uğur Utlu, Ofspor karşılaşmasında görev almazken, teknik direktör Özgür Zengin, Uğur’un yerine Yağız Göktuğ Taşbulak’a görev verdi. Ayrıca kart cezasını Keçiörengücü maçıyla tamamlayan Oğuz Ceylan tekrar formasına kavuşurken Emrah Taysi yedek soyundu.

Karşılaşma Kartalspor’un vuruşuyla başladı.

Karşılaşmada ilk atak Kartalspor’dan geldi. 6.dakikada hızlı gelişen Kartalspor atağında Semih’in pasıyla Savaş Taga buluştu, Savaş, Göktuğ’la verkaça girdi, kaleyi hafif sağ çaprazdan gören bir pozisyondan kaleye şut çekti top az farkla dışarı gitti.

12.dakikada ceza sahası önünde Savaş Taga’nın pasına Semih Ergül hareketlendi, topu kontrol etmek isterken iki oyuncu baskıya geldi, ikisinden de topu kurtardı vuruşunu yaptığı anda savunma ayak koydu.

15.dakika da savunma arkasında atılan topa Savaş Yıldızhan hareketlendi, ceza sahası önünde kaleyi hafif sol çaprazdan gören bir pozisyonda topla buluştu, vuruşunu yaptı top az farkla dışarı gitti.

19.dakika da Savaş Taga’nın penaltı noktasına doğru gönderdiği topa Oğuz Ceylan hareketlendi ayağını uzattı fakat dokunamadı.

23.dakika da atak yönünün sağında Savaş Yıldızhan’a faul yapıldı, serbest vuruşu Savaş Taga kullandı, ceza sahası içerisinde Emir Gökçe kaleciyle birlikte yükseldi, karşılaşmanın hakemi Emir’in kaleciye teması sonrasında faul düdüğünü çaldı.

32.dakika da Zafer Aydoğdu ceza sahası önünde rakibine faul yaptı, Ofspor’dan Koray Kurt frikik atışını kullandı, kaleci Yavuz iki hamlede topu kontrol etti.

43.dakika da sol kanattan Göktuğ ortaladı, penaltı noktası üzerinde Emir Gökçe, kaleci Oğuzhan ve savunmadan Caner Bulut aynı anda yükseldi, kaleci Oğuzhan topa sahip olurken, Oğuzhan bu pozisyonda takım arkadaşı Caner’le çarpışınca Caner yerde kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken ikinci yarıya konuk ekip Ofspor başladı.

48.dakika da Savaş Yıldızhan sol kanattan son çizgiye kadar indi, açısının dar olmasına rağmen vuruşunu yaptı, kaleci Oğuzhan üst direkte topu tokatladı ve kornere gönderdi.

50.dakika da Ofspor sol kanattan hızlı atağa çıktı, Koray Kurt topla buluştu sol kanattan bindiren Onur Ramazan Toprak’a pasını aktardı, Onur bekletmeden vuruşunu yaptı top yandan dışarı gitti.

54.dakika da savunmadan gönderilen topa Emir yükseldi vuramadı arkasından Savaş Yıldızhan kafayla ceza sahasına aşırttı, Semih, Savaş’ın aşırttığı topa hareketlendi zor pozisyondan vuruşunu yaptı top kalecide kaldı.

57.dakika da Kartalspor hızlı çıktı, orta alanda topla buluşan Semih sağ kanattaki Savaş’a pasını aktardı, Savaş ceza sahasına koşu yapan Emir’le topu buluşturdu, Emir’in ceza sahası içerisindeki şutu yandan dışarı gitti.

60.dakika da yine Emir ceza sahası çerisinde topla buluştu, vuruşunu yaptı top doğrudan dışarı gitti.

62.dakika da sol kanatta topla buluşan Caner Bulut’un şutunu kaleci Yavuz kornere gönderdi.

72.dakika da Kartalspor gole çok yaklaştı, atak yönünün sağından ceza sahasına yapılan ortaya Emir Gökçe yükseldi, Emir’in kafayla indirdiği topu Semih iyi kontrol edemeyince geriden gelen Savaş Yıldızhan’a çıkarttı, Savaş önemli pozisyondan yararlanamadı.

81.dakika da atak yönünün solunda Savaş Yıldızhan’a faul yapıldı, faul atışını Enes Kubat kullandı, kaleci Oğuzhan topu ilk pozisyonda elinden kaçırınca Gürkan topa hareketlendi, kaleci Oğuzhan’ın kucakladığı topa Gürkan temas edince karşılaşmanın hakemi faul kararı verdi.

86.dakika da Enes Kubat sol kanattan son çizgiye kadar ilerledi, ceza sahasına yerden ortasını yaptı, beklide müsabakanın en önemli pozisyonunda Emir ve Savaş Yıldızhan topa dokunamadı.

90+3.dakika da ceza sahası içerisinde topla buluşan Gürkan müsait pozisyondan çok kötü vurdu ve bu Kartalspor’un son pozisyonu oldu.

Karşılaşma 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlanırken Kartalspor play’-off iddialarını da Kartal stadında bırakmış oldu.

Kartalspor: 0 – Ofspor: 0

Stat: Kartal
Hakemler: Öner Fırat, Erkan Yılmaz, Harun Reşit Güngör

Kartalspor: Yavuz, Anıl, Zafer, Mehmet Sait, Savaş Tağa (Dk. 69 Enes), Emir, Yağız Göktuğ, Savaş Yıldızhan (Dk. 87 Sinan), Azad, Semih (Dk. 78 Mehmet Gürkan), Oğuz

Ofspor: Oğuzhan, Caner, Ercan, Tuncay, Küçük Koray Kurt, İbrahim (Dk. 70 Oktay), Muhammet Fettahoğlu, Muhammet Emre Kalkan (Dk. 88 Cengiz), Büyük Koray Kurt (Dk. 90+3 Bülent), Cihan Kaan, Onur Ramazan

Sarı kartlar: Dk. 34 Oğuz, Dk. 84 Yağız Göktuğ (Kartalspor), Dk. 65 Muhammet Fettahoğlu, Dk. 88 Oğuzhan (Ofspor)

Etiketler:
📆 06 Nisan 2015 Pazartesi 10:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR