MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kadıköy, Manşet, Toplum » Kızların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Kızların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Kadıköy’de aralarında husumet bulunan iki genç kızın kavgasına erkekler de dahil olunca olay kanlı bitti. Kavgada bıçaklanan bir genç hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Olay sonrası yaşananlar kameraya yansıdı. 
Olay, 7 Kasım gecesi saat 01.00 sıralarında Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre aralarında husumet bulunan D.K. ve G.M., önceki gece yolda yürürken karşılaştı. İki genç kız daha sonra kavgaya tutuştu. D.K.’nın yanında bulunan Yaşar A. (23) ve Hasan K. (22) ile G.M.’nin yanında bulunan Ufuk K. (31) ve Efe B. (18) de kavgaya karıştı. Çıkan kavgada Yaşar A. göğsünden ve omzundan, Hasan K. ise sırtından bıçaklandı. Hasan K., yaralı halde kaçarak yakınlardaki bir iş yerine girmeye çalıştı. Peşinden koşan Ufuk K. ve Efe B. ise yakaladıkları genci darp etmeye başladı. Zanlılar daha sonra ola yerinden kaçtı.
Olayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan Yaşar A., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Güven Timleri Şube Müdürlüğü C Bölgesi Kadıköy ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Olayı gören vatandaşların da ifadelerine başvurulurken, incelemelerin ardından olaya karışan Ufuk K. ve Efe B.’nin kimlikleri tespit edildi. Zanlılar, Ümraniye’de saklandıkları evde gözaltına alınırken, Ufuk K. emniyette verdiği ilk ifadesinde susma hakkını kullandı.
Efe B.’nin ise ifadesinde Ufuk K.’nin elinde bıçak olduğunu gördüğünü ancak cinayetin nasıl işlendiğini görmediğini söylediği öğrenildi. İfadeleri alınan zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi. İSTANBUL (İHA) –

Etiketler: ,
📆 08 Kasım 2013 Cuma 16:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR