MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ekonomi, Manşet, Toplum » KOBİ’LER, YAPI KREDİ SEDİR DIŞ TİCARET PAKETLERİYLE DÜNYAYA AÇILIYOR
KOBİ’LER, YAPI KREDİ SEDİR DIŞ TİCARET PAKETLERİYLE DÜNYAYA AÇILIYOR

Yapı Kredi, dış ticaret üzerine faaliyet yürüten KOBİ’lere özel “Sedir Dış Ticaret” paketlerini kullanıma sundu. “Sedir Dış Ticaret” paketleri Yapı Kredi’nin KOBİ Bankacılığı müşterilerine tüm bankacılık işlemlerinde sağladığı kolaylığın yanı sıra dış ticaret işlemlerinde de avantajlar sağlıyor. KOBİ’ler, bu paket sayesinde hem bankacılık hem de dış ticaret işlemlerini bir yıl boyunca tek bir ücret ödeyerek gerçekleştirmenin konforunu yaşayacaklar.

 

KOBİ’lerin ülke ekonomisine katkısının öneminin bilinciyle hareket ettiklerini ve KOBİ bankacılığı hizmetlerini bu doğrultuda geliştirdiklerini belirten Yapı Kredi KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grup Direktörü Aslı Düzenli, “Esnaf ve KOBİ müşterilerimize hizmet verirken öncelikle müşterilerimizi tanımaya odaklanıyoruz. Müşteri kitlemizin birbirinden farklı ihtiyaçlarına göre şekillendirdiğimiz ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve segment bazlı servis modelimiz sayesinde KOBİ bankacılığı alanında öncü bir rol üstlenmeye devam ediyoruz. Hedefimiz KOBİ’lere sağladığımız finansal desteği artırarak hem firmaları hem de faaliyet gösterdikleri sektörleri en iyi şekilde desteklemek” diye konuştu.

Düzenli sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda, sürdürülebilir büyüme ve kalkınmadaki önemli rolü nedeniyle, işletmelerin bankacılık ihtiyaçlarının yanı sıra dış ticaret işlemlerinde de destek vermek için Sedir Dış Ticaret paketlerini müşterilerimizin kullanımına sunduk. İşletmenin dış ticaret işlem yoğunluğuna göre mini ve maksi seçenekleri bulunan paketlerimiz ile ithalat ve ihracat işlemlerinden doğan farklı masraf ve komisyonlarda önemli avantaj ve muafiyetler sağlıyoruz. Böylece “Sedir Dış Ticaret” paketleriyle KOBİ’lerimize bankacılık ve dış ticaret işlemlerini bir yıl boyunca yalnızca tek bir ücret ödeyerek gerçekleştirme imkânı veriyoruz.”

📆 21 Eylül 2016 Çarşamba 13:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR