MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Gençlik, Maltepe, Manşet, Toplum » Kumbaralar Maltepeli çocukları sevindirecek
Kumbaralar Maltepeli çocukları sevindirecek

Maltepe Belediyesi’nden çocuklar için sevindirici bir hizmet daha. Üç mahallede paylaşım noktaları oluşturan Maltepe Belediyesi, yerleştirdiği kumbaralar sayesinde toplanan kitap ve oyuncakları ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracak.

“Bağışlanan her kitap ve oyuncak çocuklarımızın geleceğini destekleyecek”

Maltepe’de paylaşım ve dayanışmanın önemini ortaya çıkaran hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin yaptığı açıklamada, “Maltepe Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırılmak üzere kitap ve oyuncakların toplanabileceği Paylaşım Noktaları oluşturduk. Vatandaşlarımız, günün istenilen her saatinde, yeni veya eski, ancak kullanılabilir durumda olan, kitap ve oyuncakları Paylaşım Noktalarımıza bırakabilecek. İlk etapta üç noktaya yerleştirilen kumbaralarla paylaşıma açılan noktaların sayısını ilerleyen zamanlarda arttırmayı planlıyoruz. Her zaman söylediğim gibi; unutulmaya yüz tutmuş imece kültürümüzü Maltepe’de yaşatarak dayanışmanın en güzel örneklerini vermeye devam ediyoruz. Unutulmamalıdır ki; bağışlanan her kitap ve oyuncak, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın geleceğine destek olacaktır.” dedi.

İlk etapta Çınar Mahallesi Adnan Kahveci Parkı, Feyzullah Mahallesi Barış Manço Parkı ve Zümrütevler Mahallesi Narcity Konutları olmak üzere üç noktaya yerleştirilen kumbaraların sayısı talep ve ihtiyaç doğrultusunda arttırılacak.

 

 

📆 10 Ekim 2013 Perşembe 10:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR