MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Maltepe, Manşet, Spor, Toplum » Maltepe Galatasaraylılar Derneği Açıldı
Maltepe Galatasaraylılar Derneği Açıldı

Maltepe Galatasaraylılar Derneği’nin açılışı bugün Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın katılımıyla gerçekleşti.
Açılışa, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, Maltepe Kaymakamı Mustafa Tapsız, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun, 1905 GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya ve çok sayıda Galatasaray taraftarı katıldı.
Aysal yaptığı açılış konuşmasında, Galatasaray’ın yıldızları arasına bir yenisini eklediklerini belirterek, “Galatasaray, tüm toplum kuruluşları gibi gücünü toplumdan beraberlikten ve bu beraberlikten gelen sinerjiden alır. Ben ve yönetim kurulumuz, arkadaşlarımızı kutlamak yanında olmak ve yüreklendirmek için buradayız. Kendilerine başarılar diliyoruz. Tek yumruk, tek güç ve tek hedefli bir kulüp, sosyal bir kurum camiası olarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Açılışın ardından basın mensuplarının transferlerle ilgili sorularını yanıtsız bırakan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, dün akşam oynanan kupa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Bruma’ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Buradaki açılış töreninin içine diğer konuları dahil etmenin pek uygun olmadığını düşünüyorum. Transfer haberlerinin de konuşulacağı yerler var. Bruma’nın acilen iyileşip, takımda yer alması için duacıyız demekten başka bir düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.İSTANBUL (İHA)

 

📆 16 Ocak 2014 Perşembe 16:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR