MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Beykoz, Çekmeköy, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » MALTEPE ÜLKÜ OCAKLARI’NIN YENİ BAŞKANI ENES ER..
MALTEPE ÜLKÜ OCAKLARI’NIN YENİ BAŞKANI ENES ER..

Fatih Gökkaya’dan boşalan Maltepe Ülkü Ocakları Başkanlığı’na Enes Er atandı..
Ocak binasında yapılan devir teslim törenine, İstanbul Ülkü Ocakları İl Teşkilat Başkanı Vedat Şahin,İl Ocak 2. Başkanı Zekai Pınarbaşı, İl ocak,Anadolu yakası Bölge Başkanı Aydın Güngör, Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağatay Mutlu, MHP Maltepe İlçe Başkanı Ömer Lefsan ve İlçe yöneticileri, Ataşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Günerli, Beykoz Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bilir, Pendik,Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Kaya,TuzlaÜlkü Ocakları Başkanı Kerim Cebeci, Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Ersin Uzunkaya, Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Sözer, Çekmeköy Ülkü Ocakları Başkanı Burak Kurt, Sancaktepe Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Danacıoğlu, Kadıköy Ülkü Ocakları Başkan Şemsi Toktay ve Ülkücü gençler katıldılar.

 
Teşkilat Başkanı Vedat Şahin yaptığı konuşmada, ” Bildiğiniz gibi uzun zamandır vekaleten Enes başkan Aydın başkanın talimatı ile ocağı açıp faaliyetlerine devam ediyordu. İl başkanlığımızın izni ve oluru ile istişare ederekbu akşam Enes başkana sancağı teslim ediyoruz. Ülkü Ocaklarını anlatmaya gerek yok. Toprağa ekilen her fidan zaman içinde nasıl toprağa sarılıp kök salıp erozyonu engelliyorsa, Ülkü ocakları içinde yetişen her genç Türk İslam hisleri ile buradaki faaliyetler ile yetişecek ve mutlaka Türkiye Cumhuriyeti içindeki milli ve manevi erozyonu engelleyecektir” diyerek, İL ocak Anadolu yakası bölge başkanı ile birlikte sancağı öperek Enes Er’e teslim ettiler.

📆 28 Ocak 2015 Çarşamba 09:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR