MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt; Kartal’da Cumhur İttifakını İktidara taşıyacağız  
MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt; Kartal’da Cumhur İttifakını İktidara taşıyacağız  

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt; Kartal’da Cumhur İttifakını İktidara taşıyacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yonter seçim çalışmaları kapsamında Kartal İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt ve yönetim kurulu üyeleri ile Mecylis Üyesi Adayları tarafından karşılanan Yonter önemli açıklamalarda bulundu.

İlçe binasında hazır bulunan partililere seslenen Yonter, mevcut belediye başkanını eleştirirken, İstanbul’da zafer cumhur İttifakının olacağını vurguladı.

MHP İlçe Binasında gerçekleştirilen ziyarette ilk konuşmayı ilçe başkanı Zübeyir Kurt gerçekleştirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yonter’in ziyaretinden dolayı kendisine teşekkürlerini sunan Kurt; “seçimlere sayılı günler kaldı. Biz Cumhur ittifakı olarak zafere oluşmak için bütün partililerimle büyük bir çaba içerisindeyiz. Bundan dolayı hepinizi kutluyorum. Bu çalışmalar sonucunda göreceksiniz Kartal’da Cumhur İttifakını iktidara taşıyacağız” dedi.

Daha sonra konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yonter ise CHP belediyeciliğini eleştirdi. CHP’nin gizli kapılar ardında yaptığı pazarlıklara vurgu yapan Yonter; “CHP hepinizin gördüğü üzere demlenmiştir. Bu zihniyetin İstanbul’a kazandıracağı bir şey yoktur. Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul gibi bir derdir bulunmamaktadır. Onun amacı CHP’nin başına geçmektir. 5 yıl içerisinde İstanbul’a bir şey kazandırmamış, 50 yıl geriye götürmüştür. Cumhur İttifakı olarak Murat Kurum’u İstanbul’un başına getireceğiz ve kaybedilen hizmetleri tekrardan İstanbullulara sunacağız. Kartal’da Zübeyir başkanımın öncülüğünde çok güzel çalışmalar yapılmakta. Ben inanıyorum ki bu çalışmalar boşa gitmeyecek ve İstanbul’da Murat Kurum, Kartal’da ise Hüseyin Karakaya başkan olacaktır” ifadelerini kullandı.

📆 25 Mart 2024 Pazartesi 11:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR