MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “Necdet Çam’dan açıklama; “Büyümeye Devam Ediyoruz”
“Necdet Çam’dan açıklama; “Büyümeye Devam Ediyoruz”

“Asılsız Dedikodulara İtibar Etmeyiniz”

Bölgenin önemli eğitim kurumlarından olan Necdet Çam Eğitim Kurumları’nın sahibi Necdet Çam, son günlerde ortaya atılan asılsız iddialarla ilgili bir açıklama yayınladı.

Necdet Çam Eğitim Kurumları Atalar Şubesi’nin el değiştirdiği iddialarının asılsız olduğunu vurgulayan Necdet Çam; “Büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Değerli velilerimiz, sizleri Necdet Çam Eğitim Kurumları Atalar Şubesi adına ortaya atılmış bazı kurumsal dedikodular hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Maalesef kurumumuz için “satılmış”, “el değiştirmiş” gibi doğru olmayan söylentiler vardır. Gerçekte olan durum ise büyüyen ve gelişmekte olan kurumumuza bu süreçte bize ortaklığı ile destek olan Okulumuz Cemal Çam Anadolu Lisesi Müdürü ve Fizik Öğretmeni Doğan Çağlar Bey ile zaten var olan bir ortaklığın alenen dile getirilmesidir. Lütfen kurumumuzun “el değiştirdiği” veya “satıldığı” gibi söylentilere itibar etmeyiniz. Kurumumuzun tüm şubeleri her zaman olduğu gibi tek merkezden yöneltilmeye devam edilecektir. Bizler şu anda Yakacık ve Atalar şubelerimizde ve ilerleyen süreçte açmayı planladığımız yeni şubelerimizde sizlere en iyi şekilde kendi adımızla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

📆 12 Ocak 2023 Perşembe 20:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR