MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kadıköy, Manşet, Toplum » ÖĞÜT: “Kadıköy’ün Kurbağalı dere ızdırabı ne zaman bitecek”
ÖĞÜT: “Kadıköy’ün Kurbağalı dere ızdırabı ne zaman bitecek”

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy’ün Kurbağalıdere Izdırabının Ne Zaman Biteceğini Meclis gündemine taşıdı

 

 

Uzun yıllardır Kadıköy’ün en önemli sorunu olan Kurbağalıdere yıllar içinde İSKİ ve DSİ tarafından güya ıslah edilmiş ama yapılan her iş ve harcanan bütün paralar boşa gitmiştir. Şimdilerde yeniden bir ıslah çalışması yapılmaktadır ama yapılan iş, başlangıç planından uzaktır. Başlangıç planı hatalıdır, bunu İSKİ kabul etmiştir. Bu plan başladığından beri, inşaat başladığından beri Kadıköy’e on dakika bile yağmur yağmış olsa mutlaka ve mutlaka sel basmaktadır. Kadıköylüler bir an önce bu ıslahın ve bu planlamanın bitirilmesini istemektedir.

 

 
Ayrıca, yine Kadıköy’ün dört yıldır en büyük problemlerinden birisi Fikirtepe’deki kentsel dönüşümdür. Bu kentsel dönüşümdeki belirsizlik hâlâ devam etmektedir. Burada insanlar tedirgindir. Burası, Suriyelilerin bir barınma merkezi olmuştur. Esrar, eroin ve uyuşturucu gibi ne kadar problemli satış varsa burada yapılmaktadır. Onun için, bir an önce, buranın Hükûmet tarafından kontrol altına alınması gerektiğini düşünüyorum, müteahhitlerin de verdikleri sözleri yerine getirmesini istiyorum.

📆 16 Temmuz 2014 Çarşamba 17:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR