MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, İlçeler, Kadıköy, Toplum » OPTİMUM çocuk kulubünde yeni yıl heyecanı
OPTİMUM çocuk kulubünde yeni yıl heyecanı

Yıl boyunca düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle alışverişe renk katan İstanbul Optimum Outlet, sadece yetişkinlerin değil, çocukların da ilk tercihi olmaya devam ediyor. Optimum Çocuk Kulübü’nün Aralık ayında gerçekleştireceği birbirinden güzel ve heyecanlı aktiviteler, çocuklara büyülü bir dünyanın kapısını açacak. Yeni yıl konseptindeki etkinliklerle Aralık ayı boyunca İstanbul Optimum’da, tam bir şenlik havası esecek.

 

 

Optimum Çocuk Kulübü, Aralık ayında Cumartesi ve Pazar günleri yapacağı etkinliklerle, çocukların yaratıcı yönlerini geliştirmelerine yardımcı olacak. 15:00 – 17:00 saatleri arasında düzenlenecek olan etkinliklerde, çocuklar kendi yılbaşı ağaçlarını ve onları süslemek için gerekli tüm objeleri de kendileri tasarlayacak.

 

 

Çubuktan Noel Baba, Kozalaktan Elf, Boya Fırçasından ve El İzinden Geyik, Rulodan ve Tabaktan Kardan Adam, Eldivenden Geyik, Şekerden Yeni Yıl Süsleri, Yeni Yıl Kolyesi, Noel Kapı Süsü, Yeni Yıl Çerçevesi, Noel Ağacı Süsü, Yeni Yıl Tebrik Kartı, Noel Baba Maskesi, Mini Noel Ağacı ve Kar Küresi Atölyeleri ile çocuklar hem eğlenceli hem de kaliteli zaman geçirecekler.

 

 

TED Rönesans Koleji’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan yeni yıl etkinliklerinden, İstanbul Optimum Outlet’in tüm küçük ziyaretçileri ücretsiz olarak yararlanabilecek.

 

 

Optimum Çocuk Kulübü düzenlediği etkinliklerle, çocukların hayal gücünü beslerken keşfetme yönlerini de geliştirmeye devam edecek.

📆 01 Aralık 2014 Pazartesi 11:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR