MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Pendik, Toplum » Pendik-Eskişehir hızlı tren testleri başlıyor
Pendik-Eskişehir hızlı tren testleri başlıyor

Dolayoba Spor Kompleksi’nin açılışı Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleşti. Pendik’i “Tüm yolların kesiştiği kent” olarak niteleyen Bakan Elvan, Pendik-Eskişehir Hızlı Tren test sürüşünün birkaç güne kadar başlayacağını ve İstanbul-İzmir otoyolunun tamamlanmasıyla Pendik’ten İzmir’e 3.5 saatte gidileceğini söyledi.

açılış

 

Pendik Belediyesi tarafından yapılan Dolayoba Spor Kompleksi’nin açılışı Ulaştırma Denizcilik ve Habercilik Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleşti. Bünyesinde engellilerin de spor yapabileceği alanların bulunduğu tesisin yanına FIFA standartlarında bir futbol sahası da yapılacak. Modern görünümü ve çevre düzenlemesiyle dikkat çeken Dolayoba Spor Kompleksi’nde kadınlar için fitness bölümleri de bulunuyor.

 

Dolayoba spor kompleksi

 

Hizmetlerimizden rahatsız oluyorlar”

 

Programa katılan Denizcilik ve Habercilik Bakanı Lütfi Elvan, Pendik’i “Tüm yolların kesiştiği kent” olarak nitelendirdi. İktidarın iş üretirken birilerinin istikrarı bozmaya çalıştığını ifade eden Bakan Elvan, “Biz hizmet partisiyiz. 3. Köprü, Marmaray, hızlı tren gibi projelerimiz var. Bunları engellemek istiyorlar. Bu projelerden rahatsızlar, çünkü art niyetliler. 30 Mart’ta bize güçlü bir şekilde destek verin ki bunlara cevabı hep birlikte verelim” dedi. Pendik’teki yatırımlardan da bahseden Bakan Elvan, Pendik-Eskişehir Hızlı Tren testinin birkaç güne kadar yapılacağını söyledi. İstanbul-İzmir Otoyolu’nun da tamamlanmasıyla Pendik’ten 3.15 dakikada İzmir’e gidilebileceğini belirten Bakan Lütfi Elvan, Sabiha Gökçen Uluslar arası Havaalanı’na üçüncü bir pistin de inşa edileceğini sözlerine ekledi.

 

 

Başkan Şahin, “Uçuşa geçeceğimiz bir dönem olacak”

 

Vatandaşların alkışları eşliğinde kürsüye çıkan Belediye Başkanı Kenan Şahin Pendik’te son beş yılda muhteşem eserler yaparak milletin huzuruna çıktıklarını söyledi. Gençler ve sporla ilgili daha bir çok yatırımlarının bulunduğunu dile getiren Başkan Şahin, önümüzdeki beş yıl, 1 katrilyonluk yatırım hedeflediklerini vurguladı ve “Seçim sonrası dönem, Pendik için uçuşa geçeceğimiz bir dönem olacak” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Galeri
📆 04 Mart 2014 Salı 10:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR