MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Pendik » “Pendik Millet İttifakı İlçe Başkanlarından Ortak Açıklama “
“Pendik Millet İttifakı İlçe Başkanlarından Ortak Açıklama “

ALTILI MASA İLÇE BAŞKANLARI

YEREL BASINA İFTAR VERDİ

Birleşe birleşe kazanacağız sloganıyla 6 siyasi partinin bir araya gelmesinden oluşan Millet İttifakı’nın Pendik İlçe başkanları iftar programında yerel basın ile buluştu.

Organizasyona CHP Pendik İlçe Başkanı Gülşen Tufan, İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kadıoğlu, DEVA Partisi Pendik İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, Gelecek Partisi Pendik İlçe Başkanı Ömer Keleş, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Şimşek ve yerel basın temsilcileri katıldılar.

Gecenin moderatörlüğünü yapan İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan yerel basına iftar programına katıldıkları için ilçe başkanları ve yerel basına teşekkür etti. Millet ittifakı adına ortak açıklamayı CHP Pendik İlçe Başkanı Gülşen Tufan okudu.

Tufan: “Kıymetli Basın Mensupları; Millet ittifakı 6 ilçe başkanı olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programına hoş geldiniz Ramazan ayı ülkemizde yaşanan büyük deprem sonrasına denk gelmesiyle milletimiz için birleşmeye vesile olmuştur.

Yardımlaşmanın,dayanışmanın, cömertliğin şefkatin, merhametin önemi bir kez daha Ramazan ayına has olmadığını, her zaman bu yardımlaşmaya ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuzu, geçen süreçte görmüş olduk. Bu vesileyle tekrar depremde vefat eden tüm vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum ve tekrar yaşanmamasınt temenni ediyorum. Bu ramazan ayında; yoksulluğun, sefaletin pençesine düşmüş insanlarımız, için aynı şeyi söylememiz pek mümkün değil. Ayrica bu dönemde aramızda bulunan depremzede vatandaşlarımızın yaşadıkları da tahmin edilemez boyuttadır.

Maddi ve manevi ihtiyaçlar için Millet ittifakı olarak hepimiz her türlü çalışmayı sürdürmektir.Ramazan ayında hepimiz çekişmeyi ve ayrışmayı bir tarafa bırakarak süreci layıkıyla yaşamaya ve yaşatmaya çalışmalıyız. ÜIke olarak ekonomimiz katlanılamayacak boyuta ulaşmıştır. Bir kez daha altını çizmek gerekirse, ülkemizin birlik ve beraberliği milletimizin refahı, huzuru bizim için en öncelikli başlıktır.

Bu sürecin devamı olarak yasal süre olan 14 Mayis günü milletimiz sandık başına gidecek hem 13’cü Cumhurbaşkanını hem de kenBu sürece katkı sağlayan üyelerimize ve gönüllerimize, bu onurlu görevi yerine getirmek için talip olmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Tekrar bu iftarda bizimle beraber olduğunuz için tüm basın mensuplarımıza teşekkürdisini temsil edecek, milletvekillerini seçecektir. İşte bu süreçte partilerimizin her türlü arkasında bulunan üyeleri, 13`cü cumhurbaşkanı adayımız, Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve beş siyasi parti genel başkanları;

Sayin Meral Akşener

Sayın Ahmet Davutoğlu

Sayin Ali Babacan

Sayin Temel Karamollaoğlu

Sayın Gültekin Uysal

ve Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu

ve Sayın Mansur Yavaş öncülüğünde,

gönüllülerimiz ile birlikte seçim çalışmalarında zafere ulaşmak için, meydanlarda halkla buluşmaya devam ediyoruz. Ülkemizdeki seçim sürecine yönelik yapılan çalışmaların en önemlisi sandık güvenliğidir. Vatandaşlarımızı asli görevleri olan oy kullanmaya ve bunun yanında sandık güvenliğine katkı sunmaya davet ediyoruz..

Seçime girecek, iki partimiz Cumhuriyet Halk partisi ve lyi parti, sandık doluluk oranlarn yedekleriyle birlikte %100 oranında doldurmuştur. Sandıkların güvenliği için çalışmalarımız genel merkez ve İl başkanlıklarımız öncülüğünde uzun zaman önce başlatılmıştır. Ve bugün itibari ile sandık görevlilerimizin tamamına yakınının eğitim programları tamamlanmıştır.

Ayrca halkımızın rahat oy kullanabilmesi için her türlü hazırlık yapılmıştır.Bu sürece katkı sağlayan üyelerimize ve gönüllerimize, bu onurlu görevi yerine

getirmek için talip olmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Tekrar bu iftarda bizimle beraber olduğunuz için tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederiz” dedi.

İLÇE BAŞKANLARI BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERDİLER

Sonra sırasıyla ilçe başkanları söz alarak kendilerini tanıttıktan sonra seçim süreci, genel ve yerel siyaset ile seçim ve sandık güvenliği konularında bilgilendirme yaptılar.

Partilerin kendi logolarıyla değil CHP ve İyi Parti logolarıyla ve Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu ismi adı altında uzlaşılarak seçime girilme süreci ve diğer 5 parti genel başkanları ile İstanbul ve Ankara Büyükşehir Başkanlarının Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevinde olması süreci anlatıldı. İlçe Başkanları Ülkemiz için 15 Mayıstan itibaren yeni bir süreç başlayacağını, ülke çapında yeniden kardeşlik, birlik ve birliktelik sağlanması için çalışmalar yapacaklarını bildirdiler.

Ülkemizi derinden etkileyen deprem ve sonrası yaşanan ilk andaki çaresizlik ile birlikte sonrasında partiler tarafından yapılan yardım çalışmaları ve İstanbul depremi ile ilgili yapılan deprem hazırlık çalışmalarından bahsettiler.

İftar programında moderatörlüğü üstlenen İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan: “Pendik’teki 1480 sandık için tüm sandıklarda ittifak dahilindeki partilerden temsilci olacak ve sandık eğitimi ile sandık güvenliği için eğitimlerin sürdüyor” dedi. Turan, vatandaşın sandığa giderek oyunu vermesi gerektiğini sonra görevin kendilerinde olacağını ve oya sahip çıkacaklarını söyledi.

İlçe başkanlarının konuşmaları ardından yerel basın mensupları siyasi parti ilçe başkanlarına sorular sordular, cevaplar aldılar. Toplantının sonunda 6 ilçe başkanı yanyana poz verdiler. İlçede birlik ve beraberliği bizlere gösteren ve bunu ülke çapına taşıyacakları iddiasıyla yola çıkan millet ittifakı paydaşlarına “14 Mayıs Genel Seçimi”nde başarılar diliyoruz.

📆 17 Nisan 2023 Pazartesi 22:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR