MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » POLİS DERNEĞİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK
POLİS DERNEĞİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

K.Y.Ç Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kartal Anadolu Yakası Merkez Şubemiz Başkanlığı ve Soğanlık Sakinleri platformu Baskanı Hayrettin Aydın ve yöneticileri öncülüğünde”EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE” projesi kapsamında Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Madde bağımlılığı konusunda bilmeniz gerekenler konulu konferans, Soğanlık Kültür Merkezinde yapılmıştır.


Konferansa Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Genel Başkanımız Sayın Doğan ŞİMŞEK ve Ulaştırma Görevlimiz Sayın Recep DEMİR ve dernek yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Bedir Taşan, Sayın Cemalettin Öztürk ve çok saýıda üyelerimiz katılım sağlayarak birlik ve beraberliğimizi göstermiştir.


Soğanlık sakinleri platformu yöneticileri ve üyeleri katılım sağlamıştır.


Istanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye uyuşturucu ve uyuşturucu bağımlılığı izleme büro amirliğinde görevli Polis memuru Sayın Ozan YELGEL kardeşimizin yapmış olduğu En İyi Narkotik Polisi Anne sunumunda dernek yönetimi, üyelerimiz ve soğanlık platformu yöneticileri ve üyeleri, sakinlerini bilgilendirmiştir.


Sunum esnasında karşılıklı soru cevap devam eden konferansta uyuşturucu kullanan oğlu hakkında izlenimleri anlatan anne En iyi Narkotik Polisi Anne ünvanını almıştır.


Narkotik Dedektör köpeği Ceviz eğitmeni ile birlikte büyük ilgi gördü ve katılımcılar tarafından fotoğraf çektirmiştir.


Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanımız Doğan Şimşek beye Şube başkanlığımızca katkı ve katılımlarından dolayı Kartal Karadenizliler Platformu dernek başkanları sahneye davet edilerek plaket verilmiştir.


Sunucu Gelir Uzmanı Sakinimiz Şule Aslanoğlu plaketi Soğanlık sakinleri platformu yöneticileri tarafından plaket sunulmuştur.


Şube Başkanı ve platformu başkanı Hayrettin AYDIN dernek, platform hakkında bilgi verdikten sonra Uyuşturucu konusunda bilgilendirme yapmıştır.


Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği genel Başkanı yapmış olduğu konuşmada dernek hakkında bilgi vererek katılımcılara teşekkür etmiştir.


Bu esnada salona ekibi gelerek etkinliğe destek vermiştir.


Katılım sağlayan Chp Kartal İlçe Başkanı Sayın Mert Polat, yardımcıları sayın Ayşe Yılmaz, Saýın Veli Mete, Sayın Alaattin Keskin, Orta Mahalle Muhtarı saýın Salim Çoşar, Kartal Giresunlular Dernek Başkanı Sayın Cengiz Demirkaya, Samsunlular Dernek Başkanı Sayın Ahmet Güven, Trabzon Şalpazarı Fidanbaşı Köyü kurucu ve eski dernek başkânı Sayın Salih KANBUT, Kartal Karadeniz Platformu koordinatör vekili sayın Merve Sağlam, Soğanlık semtimizin muhtar adayları Sayın Hüsnü Kemal Uzun, Sayın Nalan Pehlivan, Saýın Cihad Çiçek, Saýın Şirin Kamiloğlu, Saýın Engül Yıldız ve soğanĺık halkı katılım sağlamıştır.
Tüm katılımcılara teşekkür ederim.


iyiki varsınız birlikte güçlüyüz biz bir aileyiz.

Galeri
📆 26 Kasım 2023 Pazar 12:54   ·   💬 2 yorum   ·  

“POLİS DERNEĞİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK” için 2 yanıt

  1. NURGÜN dedi ki:

    Çok amacına uygun bir konferans oldu çok faydalandık keşke soğanlık halkı da bu bilincin farkına varsaydı da herk
    es gelseydi emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
    Yanımızda olduğunuz için sizede çok teşekkür ederiz
    Ben Soğanlık sakinleri platfomu yöneticilerinden Nurgün KILIÇLI

  2. Hayrettin Aydın dedi ki:

    Tesekkurler Murat bey emeginize sağlık
    Hayrettin Aydin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR