MENÜ ☰
Ramazan Ayınecdet-cam-akademi
Mart 2023
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Magazin, Toplum » Rıdvan Şükür, Beyoğlu Çeşmeleri Sergisinde.
Rıdvan Şükür, Beyoğlu Çeşmeleri Sergisinde.

Dağcı, doğa sporcusu ve Tarihçi Rıdvan Şükür, Beyoğlu Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümü işbirliği ile gerçekleştirilen “Beyoğlu’nun çeşmeleri” fotoğraf sergisini gezdi.

 

 

Suya önem veren Osmanlı imparatorluğu şehirleri çeşmelerle donatarak, şehirlere can verdiğini söyleyen Rıdvan Şükür, bu gün önemini artık kaybetse de meydan ve duvar çeşmelerinin yapıldığı dönemlerde hayatı kolaylaştırdığını söyledi.

 

Suyun insan hayatındaki önemini bilen devlet idarecilerinin hayatı kolaylaştırmak için yaptıkları önemli çalışmaların başında çeşmeler geldiğini söyleyen Şükür, Beyoğlu Çeşmeleri fotoğraf sergisinin artık unutmaya başladığımız gündelik yaşantımızın dışında kalan semt çeşmelerini bizlere bir kez daha hatırlattığını ve bizleri mutlu ettiğini belirtti, sergiyi hazırlayanlara teşekkür etti.

📆 30 Ocak 2015 Cuma 10:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR