MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » ŞAHANOĞLU, GÖZLEM EVİNİ ZİYARET ETTİ
ŞAHANOĞLU, GÖZLEM EVİNİ ZİYARET ETTİ

DP. Kartal Belediyesi Başkan Adayı Müslim Şahanoğlu, Kartal Gözlem evini ziyaret etti.

Özellikle anne ve babaları tarafından sokağa terk edilen ve ya çeşitli neden ve nedenlerle evlerine terk eden ve kamuoyunda “ KÖPRÜ ALTI ÇOCUKLARI” olarak tanımlanan çocukların Devlet himayesi ile sıcak yuvalarında eğitilen ve spor yapan çocukların barındırıldığı ve onları tamamen kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıldığını hatırlatan Şahanoğlu, Kartal Gözlem evi sorumlusu ve Sosyolog Sibel Güvenç ile görüştü ve gözlem evi konusunda bilgi edindi.
“YARDIMCI OLACAĞIM”
DP. Kartal Belediyesi Başkan adayı ve tecrübeli belediyeci Müslim Şahanoğlu, Kartal Gözlem evini ziyaret ettim ve acaba nasıl bir katkı sunabilirim diye düşündüm. Belediyeciliğimin yanı sıra Kızılaycılığımda var. “Sokak Çocukları ve ya eskiden Köprü altı çocukları” şeklinde tanımlanan çocuklarımıza devlet baba sahip çıkmış ve el uzatmış. Tertemiz ve sıcak bir yuvaya kavuşturulan çocukların çok olumlu ve güzel şartlar altında barındırmalarını gördüm ve çok mutlu oldum. Öncelikle Kartal Gözlem evi ilgililerini ve personelini tebrik ediyorum. Aile şefkatinden yoksun çocuklarımıza annelik, babalık yaptıkları ve iyi davrandıkları için” ifadesini kullandı.
Şahanoğlu, bu arada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e gözlem evini kimsesiz çocuklara kazandırdığı için teşekkür etti..Haber-foto:Fethi Satıcı

Etiketler:
📆 27 Aralık 2013 Cuma 10:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR